Spor
  • 9.2.2009 00:39

FLAŞ.. FLAŞ.. AZİZ YILDIRIM SOYUNMA ODASINI BASTI!..

Başkan Yıldırım'ın futbolcularına, "Ben bütün mesaimi Fenerbahçe için harcıyorum. Bugün seyirci beni istifaya davet etti. Bunları bana yaşatmaya hakkınız yok. Yaptıklarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum" diyerek soyunma odasını terkettiği ifade edildi. Üst üste iki senedir İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilen sarı lacivertli futbolcular, yenilginin şokunu atlatamadan, Başkan Aziz Yıldırım'ın bu konuşması üzerine ikinci bir şok yaşadı.

Aziz Yıldırım'ın ayrıca, soyunma odasını terkettikten sonra hakem odasına girerek, "Yediğimiz iki gol de ofsayttı. Ben yukarıdan gördüm, siz bunları saha içinde nasıl göremediniz? Emeklere yazık ediyorsunuz" diyerek sitem ettiği kaydedildi. 

Yazıklar olsun size

Aziz Yıldırım, Belediyeli futbolcuları tebrik ettikten sonra F.Bahçe soyunma odasına gitti. "Yazıklar olsun size. 10 kişilik takımı bile yenmekten acizsiniz" ifadesini kullanan Yıldırım, hakem Çakır'ı görünce "Sana da yazıklar olsun" dedi.


Başkan çılgına döndü
Büyükşehir Belediye önünde alınan 2-0'lık yenilgi F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı adeta çılgına çevirdi. Maçın ardından ilk olarak Büyükşehir'in soyunma odasına giden Yıldırım burada 1 dakika kadar kaldı. Yıldırım teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcuları tebrik edip çıktıktan sonra hekemlerin soyunma odasına girmek istedi ancak hakem Cüneyt Çakır odanın kapısını açmadı.

Yüzler yere düştü!
Başkan Yıldırım bunun üzerine soluğu F.Bahçe'nin soyunma odasında aldı. Çok sinirli olduğu gözlenen Yıldırım, "Sizlere ne söyleyeceğimi bilemiyorum. 10 kişi kalan bir takımı bile yenmekten acizsiniz. Ayakta duracak halin bile yoktu. Hepinize yazıklar olsun" ifadesini kullandı. Sarı-Lacivertli futbolcular Başkan'ın bu sözleri karşısında yüzlerini yere eğmek zorunda kaldılar.

Çakır da nasibini aldı
Büyük bir hışımla Fenerbahçe soyunma odasına terkeden Aziz Yıldırım, bu kez karşısında birkaç dakika önce kendisiyle konuşmak istemeyen ve soyunma odasının kapısını açtırmayan maçın hakemi Cüney Çakır'ı gördü. Yıldırım, Çakır'ın yüzüne karşı, "Sana da yazıklar olsun. Gollerin ikisi de ofsayt. Gösterdiğin kırmızı kartların hepsi hatalı. Bu nasıl maç yönetmek" ifadesini kullandı.

Yıldırım, maç sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı da aldıkları galibiyetten dolayı kutladı.

Bu arada Fenerbahçe yönetimi, maçın ardından yaklaşık 45 dakika süren bir durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda, 3 haftadır kaybedilen puanlar, futbolcuların formsuzluğu üzerine önlemler alınmasına karar verildi. Ayrıca bugünkü maçtan sonra futbolculara kötü performansı nedeniyle para cezası verilebileceği de öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:22

İLGİLİ HABERLER