Spor
  • 25.10.2024 09:35

Galatasaray İşte Yunus Akgün'ün yeni satış fiyatı!

Galatasaray Yunus Akgün'ü elinde tutamayacak gibi duruyor. 24 yaşındaki yıldız oyuncu Milli takımdaki müthiş performansıyla transfer piyasasının yıldızı olmayı şimdiden garantiledi. Yönetim ise Kerem Aktürkoğlu transferinde düştüğü hataya düşmek istemiyor. Belli bir rakamın altında kesinlikle satmayı düşünmüyor.

Türk Milli Takım teknik direktörü Enzo Montella geçen sezon devreye girdi... Yunus Akgün'ü Leicester City'ye gönderdi. Championship'ten Premier Lig'e yükselen Leicester City teknik direktörü Enzo Maresca, Chelsea'nin yolunu tuttu. Yunus ise Galatasaray'a geri döndü.

MONTELLA YUNUS AKGÜN'ÜN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Maresca'nın en büyük özelliği zamanında Montella'nın yardımcısı olması. Geçen sezon Yunus'u Leicester'a gönderen Montella yeniden devrede. Galatasaray'ın yıldızını sorgulayan takımlara sürekli olarak "Kerem gibi patlama yapar" diyerek yıldızını övüyor.

İşte Yunus Akgün'ün satış fiyatı! Kerem'deki hata yapılmayacak

Yunus Akgün

GALATASARAY KEREM'DE DÜŞTÜĞÜ HATAYA DÜŞMEYECEK

Şu an için Kerem'e gelen bir teklif yok. Ancak izleyen en az 5-6 takımın varlığından bahsediliyor. Galatasaray yönetimi ise Kerem'de hata yaptığını düşündüğü için Yunus için rakamı yüksek tutmayı planlıyor.

ALT LİMİT 15 MİLYON EURO

Şu an için Yunus konusunda en alt rakam 15 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Bu rakamın altına Yunus'un satılmayacağı konuyla ilgilenen menajerlere söyleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Güncellenme Tarihi : 25.10.2024 09:36

İLGİLİ HABERLER