Spor
  • 25.10.2024 09:46

Kemerburgaz hüsranı

Galatasaray'ın yeni tesislerinin yapımı Kemerburgaz'da devam ediyor. Yönetim sürekli olarak taşınmayı geciktiriyor. En son Başkan Dursun Özbek tarafından Ekim ayı hedef olarak gösterilmişti. Ancak gelen son fotoğraflar durumun çok da iç açıcı olmadığını gösteriyor.

Galatasaray, Kemerburgaz tesislerine ne zaman taşınacak? Daha önce tarihler yıl olarak veriliyordu. Geçen yıldan bu yana ay olarak tekrarlanmaya başladı. Son olarak Temmuz ayında bir taşınma olacaktı. O tarih sonra lig başına son olarak Başkan Dursun Özbek tarafından Ekim ayına ertelendi.

DURSUN ÖZBEK EKİM AYINI İŞARET ETTİ
Hatta Özbek, 19 Eylül'deki Divan Kurulu toplantısında şu açıklamayı yaptı:

Kemerburgaz'da gecikme yaşadık, bu durumdan üzgünüm. Planımız sezon başı orada başlamaktı. Oradaki firmadan kaynaklı işler durma noktasına geldi.

KEMERBURGAZ'DA İNŞAAT DEVAM EDİYOR

Ancak Kemerburgaz'dan gelen fotoğraflar hiç de iç açıcı değil.. hala daha dozerler kum çekiyor. Hala daha tesislerin etrafından kum tepeleri yer alıyor. Ekim ayının bitmesine artık bir haftadan da kısa bir süre kalmışken Galatasaray'ın kısa süre içinde Kemerburgaz'da idmanlara başlama ihtimali olmadığı konuşuluyor.

EKİM İDDİASINA HODRİ MEYDAN

Gündem ise aynı toplantıda konuşan Divan Kurulu'nun muhalif üyelerinden Taner Aşkın'ın sözleri. Şöyle demişti:

'Ekim'de Kemerburgaz'a geçeceğiz' diyorsunuz, hadi hodri meydan geçin bakalım! Geçemeyeceğiz. Yapmayın, söylemeyin! Söz veriyorsunuz, yetişmez!

Güncellenme Tarihi : 25.10.2024 09:50

İLGİLİ HABERLER