Spor
  • 24.1.2024 12:18

Galatasaray'da sol bek arayışları

Transferde önceliği sol bek takviyesine veren ve bir süredir temaslarını sürdüren Galatasaray, hedefindeki ismin kulübü ile bu hafta bir görüşme daha gerçekleştirecek.

Galatasaray'dan sol bek transferi için yeni temas! Teklif hazır...

Galatasaray'da gözler, sol beke yapılacak takviyeye çevrilmiş durumda. Teknik direktör Okan Buruk’un, “Transferde önceliğimiz sol bek. Çünkü bu bölgede eksiğiz” sözlerinin ardından Galatasaray’da bu pozisyona yapılacak takviye için temaslar sıklaştırıldı.

Galatasaraydan sol bek transferi için yeni temas Teklif hazır...

1 NUMARALI ADAY RIDVAN

Cim Bom’un savunmanın solundaki 1 numaralı adayı hâlâ Rıdvan Yılmaz. EURO 2024’te A Milli Takım forması giymek isteyen 22 yaşındaki futbolcu, bir süre önce yapılan görüşmelerde ikna edilmişti. Hatta genç oyuncudan kulübü Rangers’a da baskı yapması bekleniyordu. Ancak İskoçlar’ın bu transferde kiralama formülüne sıcak bakmayıp, bonservis konusunda diretmesi süreci zora sokuyordu.

Galatasaraydan sol bek transferi için yeni temas Teklif hazır...

SATIN ALMA OLMADAN...

Sarı-Kırmızılı yetkililer, Rangers’ı kiralama teklifine ikna etmek üzere bu hafta bir görüşme daha gerçekleştirecek. Ancak Galatasaray cephesi, anlaşmaya zorunlu satın alma maddesi ekletmek istemiyor. Bir opsiyon olacaksa bile bunun belirli performans ve istikrar şartına bağlı olması düşünülüyor. Rangers’a yapılacak yeni teklifte de bu detaylar üzerinde durulacak.

Galatasaray'da yeni Bradley Locko gelişmesi! İşte o bonservis...
Galatasaray'da sol bek arayışları devam ederken Rıdvan Yılmaz konusunda Rangers kulübünün vereceği karar bekleniyor. Ayrıca bir süredir gündemde olan Brest forması giyen Bradley Locko ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte Galatasaray'ın sol bek transferinde son durum...

Galatasaray'da devre arasında transferin 1 numaralı maddesi sol bek. Angelino ve Kazımcan Karataş'la yolları ayırmaya hazırlananan Sarı-Kırmızılı takımda Rıdvan Yılmaz gündemdeki yerini korurken Brest forması giyen Bradley Locko ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın sol bek transferinde yaşanan sol gelişmeler ve o özel bilgi...

ANGELINO'YA YENİ TALİP

Galatasaray'ın gözden çıkardığı İspanyol sol bek bir süredir takımla antrenmanlara çıkmaya devam ediyor. İlk yarı istenen performansı veremeyen 27 yaşındaki oyuncu ile kısa süre içinde yollar ayrılacak. Torino'nun ardından Marsilya'da Angelino ile yakından ilgileniyor.

KAZIMCAN DA YOLCU!

Galatasaray'ın 1.5 sezon önce Altay'dan transferi Kazımcan Karataş bu sezon özellikle Angelino'nun yokluğunda istenen performansı ortaya koyamadı. Okan Buruk'un gözden çıkardığı genç oyuncu Süper Lig ya da 1. Lig takımlarına tecrübe kazanması için kiralanacak.

EN CİDDİ ADAY RIDVAN YILMAZ

Rangers forması giyen milli oyuncu için kulübü ile görüşmeler artık son aşamaya geldi. Galatasaray kiralık satın alma opsiyonuyla Rıdvan'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Kırmızılı takım opsiyon için 3 milyon Euro teklif etmişti. Rangers ise 6 milyon Euro talep ediyor. Görüşmeler kıyasıya devam ediyor. A Milli Takım antrenörü Montella'nın yıldız oyuncuya Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alması için bir takımda forma giymesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Rıdvan Yılmaz'ın Galatasaray'a oynama garantili sözleşme maddesiyle geleceği belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2024 12:22

İLGİLİ HABERLER