Yaşam
  • 22.11.2006 13:24

GELECEĞİN VİRTÜÖZÜNE BELEDİYE DESTEĞİ!..

ANKARA - Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çevresinde geleceğin keman virtüözü olarak nitelenen Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Rıdvan Ak'a başarısından dolayı el yapımı bir keman hediye etti.


Ak, Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Duran Şahin ve Büyükşehir Belediyesi Ankara Çocuk Kulübü Başkanı Günnur Kaplan ile birlikte Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'yi ziyaret etti. Başarılı öğrenci Rıdvan Ak, hediye için Altındağ Belediyesi'ne teşekkür ederken, okulundaki diğer başarılı öğrenciler için de destek istedi.

Altındağ Gökçen Efe Mahallesi'nde oturduğunu belirten genç keman sanatçısı Ak, başta Altındağ Belediyesi olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yakın gelecekte Altındağ'da birçok farklı yetenekte öğrencinin çıkacağını söyledi. Hediye takdiminin ardından, Rıdvan'la hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Tiryaki, Altındağ'daki tüm okullara yardımlarının devam ettiğini, her hafta bir okulu ziyaret ederek ihtiyaçlara cevap vermeye çalıştıklarını ifade etti.


Başarılarından dolayı Rıdvan Ak'ı kutlayan Başkan Tiryaki, "Bu kemanın başarılı yaşamında güzel bir başlangıç olmasını diliyorum. Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni de en yakın zamanda ziyaret ederek, yaptığınız güzel çalışmaları görmek isterim. Altındağ Belediyesi olarak tüm okullara ve başarılı öğrencilere desteğe devam edeceğiz" diye konuştu.


Ankara Çocuk Kulübü Başkanı Günnur Kaplan da yardımlarından dolayı Başkan Veysel Tiryaki'ye teşekkür etti. Bu arada genç kemancı Rıdvan Ak, Altındağ Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenleyeceği etkinlikte bir konser vereceğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:02

İLGİLİ HABERLER