Spor
  • 27.11.2012 21:58

G.Saray maçı öncesi Gaziantepspor karıştı

Paralarını alamayan futbolcular antremana çıkmadı.Ödeme yapılmazsa maça kadar da antremana çıkmayacaklar.
Gaziantepspor'da kulüpten alacakları ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray maçı öncesi oyuncular kazan kaldırdı, bugünkü antrenmana çıkmadı.

Galatasaray maçı öncesinde Gaziantepspor'da isyan çıktı...

Futbolcular adına açıklama yapan kaptan Serdar Kurtuluş, gerekirse Galatasaray maçı saatine kadar alacaklarının ödenmesini bekleyeceklerini söyledi.

8 aydır tek kuruş dahi ödenmiyor

Serdar Kurtuluş şöyle konuştu: "8 aydır tek kuruş dahi ödenmiyor. Bunu ilk defa basın karşısında söylüyoruz. Bu takım çok iyi niyetle mücadele etti. Teknik ekibimiz ve tüm futbolcular, Başkanımızın yaşadığı süreçte paralarımızı almadığımız halde ’aldık’ dedik. Hiçbir şeyi yansıtmadık. İyi niyetli davrandık. Ama bazı şeyler baya ilerlerdi. Biz de böyle bir tepki koymak zorunda kaldık. Bu tepkimiz gerekli şeyler yapılmazsa sürecektir.”

Kurtuluş, aldıkları kararı Hikmet Karaman’a da ilettiklerini, Karaman’ın da ”haklı olduklarını” söylediğini ifade etti. Hocalarının da kendilerine destek verdiğini dile getiren Kurtuluş, sıkıntının en kısa sürede çözülmesini beklediklerini, aksi halde tepkilerinin devam edeceğini vurguladı.

Kurtuluş, şunları kaydetti: ”Burada çok şey yaşandı ama kimse bir şey yansıtmadı. Bu sadece benim değil bütün takımın kararı. Yönetim de idare etmemizi söylüyor. Burada herkes aile bakıyor. Uzun zamandır para almazsan nasıl idare edeceksin? Geçen sene alacaklarımız 10-11 aylık alacağımız var. Şu anki adımımız idmana çıkmamak. Maç günü geldiğinde ona da o zaman karar veririz. Bu takımın ne halde olduğunu kimse bilmiyor.”

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER