Gündem
  • 23.9.2024 18:52

Irak'taki 100 bin Hizbullahçı savaş için Lübnan'a gidiyor

Irak'taki Hizbullah, Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'a mesaj gönderdi. İçinde Irak'tan Lübnan'a 100.000 savaşçı göndermeye hazır olduğunu doğruladı.

Irak “Şehitlerin Efendisi” Tugayları Genel Sekreteri Ebu Ala El Vela'i'ye gönderdiği mesajda şunları söyledi: “Allah'ın selamı üzerinize olsun, kan ve savaş birliğiyle karışık selamlar olsun aziz efendimiz. .. Bir gün bana Irak'ın en büyük gücün deposu ve direnişin en aort damarı olduğunu söylediğinde her zaman olduğu gibi derindin."

Abu Alaa Al-Wala'i şunları ekledi: "Ve etrafınızda olup bitenlerin acısı ve umudu sizin kalbinize düşmeden önce bizim kalplerimize düştüğü için, biz, ey İbn El-Zehra, başlangıç ​​çizgisinde hazırız ve sizi bekliyoruz. Men Nehri'ndeki bekleme kapısını kaldırmanız, Lübnan'ın sınırlarını ve siperlerini dolduran Iraklı insan seli için sizden bir işaret. Eğer bin şehidinizi kaybederseniz, size yüz bin kahraman sağlayacağız ve Allah buna şahittir. ne diyoruz.”

Şöyle devam etti: "Biz, ey Sevgili Ebu Hadi, direnişimizle, silahlarımızla, paramızla, canlarımızla, senin emrindeki askerlerimiz, öyleyse bizimle birlikte denize dal ve sopanla taşa vur. o ateş, işgalin kuzeyinden güneyine kadar işgalcilerin ayaklarının altında patlayacak ve erkeklerimiz, kadınlarımız ve şeyhlerimizle birlikte Hizbullah'ın sayısız listesine eklenecek.” ileri gelenler Musa'ya (a.s) şöyle dediler: "Sen ve Rabbin gidin ve savaşın. Biz burada oturuyoruz." Bunun yerine biz sana diyoruz ki: "Git, ey peygamberlerin ve velilerin oğlu." Sen ve Rabbin, biz de sizinle savaşacağız.”

 

Güncellenme Tarihi : 23.9.2024 19:11

İLGİLİ HABERLER