Gündem
  • 23.9.2024 13:58

Seren Serengil ile Gülben Ergen kavgası

Ünlü sanatçı Metin Arolat'ın vefatı, Gülben Ergen ve Seren Serengil arasında sözlü tartışmaya yol açtı. Cenaze törenine birçok ünlü akın ederken Gülben Ergen'in orada bulunması Seren Serengil tarafından hoş karşılanmadı. Söylediği sözler sosyal medyada yankı uyandırırken bu tartışma kullanıcılar tarafından hoş karşılanmadı.

Kadıköy'de sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat için dün Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene birçok ünlü isim akın ederken Gülben Ergen'in cenaze töreninde bulunması Seren Serengil tarafından hoş karşılanmadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Gülben Ergen'e sosyal medya hesabı üzerinden sert sözlerde bulunan Seren Serengil, söylemleri ile dikkat çekti.

SEREN SERENGİL'E TEPKİ BÜYÜYOR

Gülben Ergen'in ağladığı videonun altına "Allah'ım bunun her olaydan rol çalmaları... Sanki her gün görüşüyor, yakını gibi. Orada yapma bari ya!" yorumunda bulunan Seren Serengil'e sosyal medyadan eleştiri yağdı.

"METİN AROLAT'IN ANISINA SAYGISIZLIK"

Seren Serengil'in yaptığı yorum üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı  'Her şeyden kendine pay çıkarmaya çalışma Seren' , 'Gülben Ergen takıntısı var bu kadının', ' Cenazede böyle bir söylemde bulunma bari', 'Metin Arolat'ın anısına saygısızlık bu' gibi söylemlerde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 23.9.2024 14:00

İLGİLİ HABERLER