Gündem
  • 23.9.2024 12:06

Saracoğlu'nda Galatasaraylı kadın yöneticiye saldırı!

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi bitti, tartışması bitmedi. Şimdi de sarı-kırmızılı kadın bir yöneticiye Fenerbahçeli mevkidaşı tarafından su şişesi atıldığı iddiası ortalığa atıldı. Sonrasında iki kulübün yöneticileri arasında arbede çıktı. İşte o iddialar...

Tabii ki bir Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin olaysız geçmesi beklenemezdi... sarı-kırmızılıların, Kadıköy'de 3-1 kazandığı maçtan sonra Mert Hakan Yandaş biraz ortalığı gerdi. Ama Galatasaraylılardan cevap alamadı. Kazanan takımın oyuncuları kendi tribünlerinin önüne giderek kutlamayı tercih etti.

"Galatasaray'da İletişim Kültürü" Konuk: Ece Bora

PROTOKOL TRİBÜNÜ KARIŞTI

İddialara göre protokol tribününde ise tansiyon yükseldi. İddiaya göre, Fenerbahçeli yöneticilerden biri, Galatasaraylı yöneticilere su şişesi fırlattı. Şişe Galatasaraylı kadın yöneticiye isabet etti.

KAMERA KAYITLARI VERİLMEDİ

Galatasaraylı kadın yönetici öfkeyle "küfür ederek" tepki gösterdi. İki takımın yöneticileri arasında arbede çıktı. Galatasaray yönetimi şikauyetçi oldu. Fenerli yöneticinin şişeyi fırlattığının tespit edilmesi için kamera kayıtlarını talep etti. Fenerbahçe yönetimi bu talebe yanıt vermedi. Emniyet ise henüz suç duyurusunu işleme koymadı.

"GOL DİYE BAĞIRMADIK BİLE"

Olayların merkezinde yer alan Ece Bora'dan da şu açıklama geldi:

* Tüm olay maç bittikten, herkes gittikten sonra oldu. Galibiyet hatırası adına 1-2 fotoğraf çektirdik. Bu olurken kimseden ses çıkmıyordu. Tezahürat da yoktu. Ekibimiz hiçbir aksilik olmaması adına 'gol' sesi bile çıkarmamıştı.

FENERBAHÇELİLER "KÜFÜR ETTİ" İDDİASI

* Yan locadan 2 Fenerbahçe yöneticisi bağırıp çağırmaya ve küfür etmeye başladı. Sonrasında bir su şişesi atıldı. Benim göğsümde patladı. Bana suyu atan kişinin kim olduğunu yönetici arkadaşlarım görmüşler.

CENK ÖZTANIK DA ORADAYMIŞ

* O ismin suyu attığı yönünde de hiç şüphe yok, net görülmüş. Orada bir de Cenk Öztanık varmış. Yok yere olay çıkardılar. 'Biz sizin stadınızda böyle şeyler yapıyor muyuz?' diye bağırmaları çok komikti. Hiçbir şey yapmıyorduk.

Güncellenme Tarihi : 23.9.2024 12:08

İLGİLİ HABERLER