Gündem
  • 24.9.2024 12:10

İsmail Yüksek, Atletico Madrid'i hayrete düşürdü!

Dev derbide evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Jpse Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, şimdi yeniden ayağa kalkıp şampiyonluk yarışına devam etmenin peşinde. Takımın millî orta saha oyuncusu İsmail Yüksek ile ilgili ise çarpıcı bir gelişme yaşandı. İşte gündeme bomba gibi düşen haberin detayları...

GÖZLEMCİLER, F.BAHÇE'NİN YILDIZLARINI İZLEDİ 
Fenerbahçe'nin uzun süredir takipte olan yıldızları, Galatasaray ile oynanan derbi maçında ilgi odağı oldular. Üç futbolcu, Kadıköy'de canlı şekilde takip edildi.

İSMAİL İÇİN GELDİLER

Atletico Madrid ve Stuttgart, İsmail Yüksek'i takip etmek için Kadıköy'deydi. Ancak millî futbolcu, derbide ilk yarıda kötü oynarken ikinci yarıya bile başlayamadı ve devrede yerini Amrabat'a bıraktı.

 

HEM OOSTERWOLDE HEM SZYMANSKI

HEM OOSTERWOLDE HEM SZYMANSKI

Fenerbahçe'nin bir diğer yıldızı Jayden Oosterwolde için ise İngiltere Premier Lig'den bir takım ve AS Roma gelmişti. Öte yandan Sebastian Szymanski için de Monaco ve Sevilla scoutları tribündeydi.

GÖZLEMCİLER ŞAŞIRDI

Ancak çeşitli kulüplerden gözlemcilerin gözlemcilerin izlediği Fenerbahçe'nin üç futbolcusu da kötü performanslarıyla kendilerini izleyen scoutları şaşırttı. 

Güncellenme Tarihi : 24.9.2024 12:12

İLGİLİ HABERLER