Asayiş
  • 7.5.2023 23:12

İstanbul’un ünlü gece kulübünde cinayet

İstanbul Beşiktaş'ta ünlü gece kulüplerinden clubte eğlendikten çıkarken kavga eden 23 yaşındaki Özcan Şahin bir süre sonra club önünde bekleyen kişilerin arasına daldı. Olayda ilk kavgayla alakası olmayan vale Ali Sedat Özkan (52) ölürken, menajer Roşan Özbek de (31) yaralandı. Konuyla ilgili çalışma başlatan polis şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheli Şahin ifadesinde; "Biri bana yumruk attı kavga ettik. Aracıma bindim birilerine çarptığımı hatırlamıyorum" dediği öne sürüldü.

Beşiktaş Gayrettepe'de Salı günü akşam saatlerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Özcan Şahin ve arkadaşı Bedirhan M. ile cluba gitmişti.Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen ikili saat 02.45 sıralarında bardan çıktı. Bardan çıktıkları sırada bar önünde devam eden bir kavgaya karışan Özcan Şahin, aldığı yumruk darbelerine öfkelendi.

Arkadaşıyla birlikte otomobiline giden Özcan Şahin, kavgadan dakikalar sonra barın önündeki kalabalığın üzerine otomobilini sürdü. Bar önünden ayrılan vale Ali Sedat Özkan ve menejer Roşan Özbek'e çarptı. Ali Sedat Özkan çarpmanın etkisiyle havaya fırlayarak yere çakıldı.Yapılan ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri barın önüne gitti. Ali Sedat Özkan ve Roşan Özbek hemen hastaneye kaldırıldı. Özkan hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sağ ayağında kırık olan Özbek'in ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

ÇARPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM'
Konuyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri şüpheli, Özcan Şahin'i gözaltına aldı. Şahin emniyetteki ifadesinde, "Mekanda alkol alıp eğlendik çıkış yaparken birileri kavga ediyordu.

Güncellenme Tarihi : 8.5.2023 03:13

İLGİLİ HABERLER