Medya
  • 16.6.2008 02:53

İŞTE KANALTÜRK'ÜN YENİ YÜZLERİ...

Ana haberlerde Ekin Olcayto, öğle ve hafta sonu Hülya Hökenek, sabahları ise Buket Aydın karşınızda olacak...Kanaltürk'ün yeni yüzleri bugün izleyicisiyle buluşuyor. Sabah, öğlen ve akşam olmak üzere üç kuşakta haberler yayınlanacak. Akşam ana haberi 19.30-20.30 saatleri arasında deneyimli spiker Ekin Olcayto tarafından, öğle ve hafta sonu haberleri de son zamanlarda başarısıyla dikkat çeken Hülya Hökenek ve sabah haberleri de Buket Aydın tarafından sunulacak.

GÜÇLÜ EKİP

Birçok kanalda görev alan medyanın başarılı ve genç yöneticilerinden Tarık Toros, Kanaltürk'te Haber Daire Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz güçlü bir haberci kadrosu oluşturduklarını söyledi. Toros, Kanaltürk'e yeni bir vizyon kazandırdıklarını belirterek çarpıcı açıklamalar yaptı.

NEDEN KADIN SPİKER?

Tarık Toros “haber bültenlerini neden kadın sunuyor” sorularına ve eleştirilere açıklık getirdi. Toros şunları söyledi; “Mehmet Ali Birand'la birlikte diğer kanallar da uzun süredir ihmal ettikleri haberciliğe daha çok önem vermeye başladılar. Tabi bu doğru bir yaklaşım olabilir. Erkek spiker güven verici olabilir anlayışı hakim. Bizi de bu şekilde yapmadığımız için eleştirdiler. Ama o isimler yıllarını bu mesleğe vermiş, adını ispatlamış kişiler. Biz böylesine bir isim bulamayacağımıza göre kadınlarla yola devam etmeyi uygun bulduk. Ayrıca onların arkasındaki kadronun da iyi olması daha sağlam durmalarını sağlıyor. Haber ekibimizi sağlamlaştırdık. Seyirci görecek kadınların sunduğu dolu içerikli haberler de çok önemli izleyici kitlesine kavuşacak.”

KALİTELİ YAYIN

Kanaltürk'ün artık diğer kanallar gibi genel bir kanal olacağının altını çizen Toros, “Türksat 3A uydusundan iki kat daha kaliteli yayın yapacağız” dedi. Kanal 1'den transfer edilen ve ana haberleri sunacak olan Ekin Olcayto, “Ekibim çok güçlü ve vizyon sahibi. İnsanları her konuda bilgilendirecek, haberdar edecek bir habercilik anlayışı ile yola çıkıyoruz. Ben de tüm samimiyetim ve inancım ile ekranlarda seyirciye haberleri sunmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Kanal 7'den Kanaltürk'e geçiş yapan Hülya Hökenek ise şunları söyledi: “Kanaltürk'ten gelen teklifi kabul ettim. Bunun başlıca sebebi ekibin dinamik, yetenekli olmasıdır. Erkek egemen bir medyada biz kadınlar arkamızdaki güçlü haberci kadrosuyla fark yaratacağımızı düşünüyoruz. Ben dersime çok iyi çalışarak ekrana çıkıyorum.”

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:37

İLGİLİ HABERLER