Spor
  • 1.2.2012 17:42

İşte Necati Ateş'in G.Saray'a maliyeti

G.Saray'ın flaş transferi Necati Ateş transferinin bilinmeyen detayları ortaya çıktı.

MP Antalyaspor Kulübü, forvet oyuncusu Necati Ateş'in Galatasaray Kulübü'nün ve kendi talebi doğrultusunda sarı - kırmızılı takıma transfer olduğunu duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün MP Antalyaspor'a bonservis bedeli olarak 250 bin euro ve 2011 - 2012 sezonu sonunda sarı - kırmızılı takımdan Aydın Yılmaz veya tarafların mutabakata varacakları muadili bir diğer futbolcusunu bonservis bedeli olmaksızın vereceği bildirilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Milli formayı birçok kez giymiş olan futbolcularımızdan Necati Ateş, Galatasaray Kulübü'nün ve kendisinin talebi sonucu camiamıza veda ederek Glatasaray'a transfer olmuştur. Necati Ateş'e MP Antalyaspor camiası olarak kulubümüzün formasını giydiği sürede ki başarılı katkıları nedeniyle teşekkür eder bundan sonraki futbol ve özel yaşantısında başarılar dileriz. Necati Ateş, transferi karşılığında kulubümüzden alacaklı olduğu meblağlardan feragat etmiş olup, ayrıca Galataray Kulübü de işbu transfer nedeniyle kulübümüze 250 bin euro bonservis ücreti ödeyecektir.

Öte yandan, yine işbu taransfer kapsamında 2011-2012 sezonu sonunda, Galatasaray'ın Aydın Yılmaz veya tarafların mutabakata varacakları muadili bir diğer futbolcusunu bonservis bedeli almaksızın Medikalpark Antalyaspor'a transfer edileceği hususundan da taraflar ilke mutabakatı sağlanmıştır." 

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:08

İLGİLİ HABERLER