Gündem
  • 26.4.2023 13:16

İyi Partili Turhan Çömez : Sadullah Ergin'e hesap soracağız

İyi Partili Turhan Çömez'den Sadullah Ergin'e sert sözler

Halk TV canlı yayınına katılan İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, CHP'den aday olan eski Adalet Bakanı DEVA Partili Sadullah Ergin hakkında "Parlamentoda hesaplaşacağız" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, katıldığı televizyon programında CHP'den aday olan eski Adalet Bakanı DEVA Partili Sadullah Ergin hakkında sert sözler kullandı. Turhan Çömez, ''Ve Sadullah Ergin, o dönemin kudretli adalet bakanı olarak Silivri zindanlarında pinpon oynadığı günleri unutmasın. Parlamentoda kendisiyle hesaplaşacağız. Yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını verecek.'' ifadelerini kullandı.

Sadullah Ergin'in adaylığı muhalefette büyük krize neden oldu.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Halk TV canlı yayınına konuk olurken Sadullah Ergin ve DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a seslendi.

''KARŞINIZDA BENİ BULACAKSINIZ''

"İttifak ortağı olmak, her dediğini onaylamak anlamına gelmez" vurgusunda bulunan Çömez, şu ifadeleri kullandı;

''Hem Sadullah Ergin’e, hem Ali Babacan’a hem de Mustafa Yeneroğlu’na sesleniyorum. Siz eğer böyle alçakça bir davanın (Ergenekon-Balyoz) arkasında durursanız parlamentoda karşınızda beni bulacaksınız.''

''HESABINI VERECEK''

''Yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını verecek.'' diyen İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, ''Ve Sadullah Ergin, o dönemin kudretli adalet bakanı olarak Silivri zindanlarında pinpon oynadığı günleri unutmasın. Parlamentoda kendisiyle hesaplaşacağız. Yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını verecek.'' ifadelerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 26.4.2023 13:20

İLGİLİ HABERLER