Spor
  • 9.2.2009 00:00

'JUVENTUS'A GİTME SEMİH!..'

Medyada, hakkında yurtdışından transfer önerileri geldiği yönünde sıkça haberler yer alan Semih'i ısınmak için sahaya çıktığı sırada tribüne çağıran taraftarlar, aynı zamanda hazırladıkları bu pankartı açtı.

UĞUR'UN YERİNE VEDERSON
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Uğur'un yerine, Bursaspor ile yaptıkları Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde ilk 11'de sahaya sürdüğü Vederson'a görev verdi. Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart cezalısı Selçuk'un yanısıra sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Edu, Abdülkadir ve Josico maç kadrosunda yer alamadı. Kart cezalısı Selçuk'un yerine teknik direktör Aragones, ön liberoda Deniz'e şans tanıdı. Teknik direktör Aragones, devre arasında transfer ettikleri Gökhan Emreciksin'i ilk kez bir lig maçında 18 kişilik kadroya dahil etti. Gökhan, ligin ikinci bölümünde takımının Trabzonspor ve Gaziantepspor ile yaptığı maçlarda kadroya girememişti.

YEDEKTEKİ SEMİH DE MAÇ İÇİN ISINDI
Sarı-lacivertli ekipte, Güiza'nın sol arka adalesindeki sorun nedeniyle Semih de maç için ısınan kadroda bir süre yer aldı. Isınma sırasında son durumuna bakan İspanyol forvet maça çıkabileceğini belirtince, 11 kişilik kadrodan çıkarılmadı. Bir süre 11 kişilik kadroyla ısınan Semih de böylece yedekler arasına dahil oldu. Bu arada geçen hafta gribal enfeksiyon geçiren Gökhan'ın soğuk algınlığını tam olarak atlatamadığı buna karşın takımının kadrosunda yer aldığı öğrenildi. Uğur Boral'a da demir eksikliği nedeniyle ilaç tedavisi uygulandığı öğrenildi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe mücadelesinde, 82 bin seyirci kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı boş kaldı. Maçta yalnızca protokol bölümünün de yer aldığı kapalı tribün, maraton tribününün bir bölümünde ve skor tabelasının yer aldığı kale arkası tribünde taraftar yer alırken, toplamda yaklaşık 10 bin seyirci karşılaşmayı izledi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA 4 EKSİK
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe karşısına 4 eksikle çıktı. Evsahibi ekipte, sakatlığı bulunan kaleci Hasagiç'in yanısıra kart cezalısı olan Ekrem, Cesario ve Okan da bu akşam kadroda yer alamadı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:23

İLGİLİ HABERLER