Asayiş
  • 22.3.2011 00:21

KENDİSİNİ SAVUNACAK AVUKAT BULAMIYOR...

Balıkesir'de 2010 yılında öldürdükleri 4 kişiyi çukura gömdükleri iddiasıyla tutuklanan ve Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaları süren 5 katil zanlısından biri olan "Çarli" lakaplı Mehmet Erhan Ç., kendini savunacak avukat bulamadığını belirterek mahkemeden avukat talabinde bulundu.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davanın bugün görülen 4. duruşmasında 5 zanlı hakim karşısına çıktı. Duruşmada söz isteyen "Çarli" lakaplı Mehmet Erhan Ç. avukat bulmakta zorlandığını belirterek, "Kimse beni savunmak istemiyor. Trabzon Barosu tarafından bana bir avukat verilmesini talep ediyorum" dedi. Mahkeme Başkanı, Erhan C.'nin bu isteğini dikkate alarak gelecek celsede kendisine bir avukat tayin edileceğini söyledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Balıkesir 2. Gündoğan Mahallesi'nde, 5 Ocak 2010'da Mehmet Durna, 9 Ocak'ta Serkan Özmen (30) ve ev arkadaşları Ercan Altuntaş (20) ile Samet Erkutoğlu (17) adlı kişiler ortadan kaybolmalarının ardından başlatılan araştırma sonucunda polis, 25 gün sonra Ertuğrul köyündeki dağlık arazide bu kişilerin cesetlerini iki ayrı çukurda ortaya çıkarmıştı. Olaya ilişkin gözaltına alınan 7 kişiden Mehmet Erhan Ç., Mustafa İ., Serkan F., Kamil D. ve Fedri D. mahkemece tutuklanmış, Ziya Y. ile Arif Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Ali ZENGİN / TRABZON (AHT)

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 19:40

İLGİLİ HABERLER