Spor
  • 26.11.2006 14:35

LUCESCU'NUN TRANSFER İDDİALARINDAN HABERİ BİLE YOK

Beşiktaş Kulübü Eski Futbol Şube Sorumlusu Haşmet Bedii Kürüm, siyah-beyazlı takımın başına yeniden teknik direktör Mircea Lucescu'nun getirileceği yönündeki haberlerin bilinçli çıkartıldığını söyledi.
      Haşmet Bedii Kürüm, ''www.ligtv.com.tr'' internet sitesine yaptığı açıklamada, kendi çalıştığı dönemde Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü yapan Lucescu'nun son dönemdeki gelişmelerden habersiz olduğunu savunarak, ''Şu anki kötü gidişi kamufle etmek için yazdırılan haberler bunlar. Lucescu'nun bu işten haberi bile yok. Ben detaylarını biliyorum. Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesi yönetimin olumsuz tavrı biraz yumuşatmak, insanların kafasını iyi şeylere yormak için yaptıkları bir taktik o. Kesinlikle bunun aslı astarı yok. Bugünden sonra Lucescu haberleri gündemden kalkacak. Bir sonraki yenilgiye kadar'' dedi.
      Lucescu'nun Beşiktaş'ı düzlüğe çıkarıp çıkaramayacağı yönündeki bir soruya ise Kürüm, ''Lucescu çıkarır. Lucescu iyi işler yapar. Lucescu'nun en büyük özelliğidir. İyi ahlaklı, düzgün kafalı futbolculardan, iyi bir takım her zaman yapar'' cevabını verdi.
      Açıklamasında, Beşiktaş Kulübü'nün mevcut yönetim kuruluna ağır eleştiriler yönelten Kürüm, Lucescu'nun takımın başına geleceği şeklindeki haberlerin çıkarılmasını büyük hata olarak nitelendirerek, ''Deveye sormuşlar boynun niye eğri, nerem doğru demiş. Beşiktaş bugün bu yönetimle bu vaziyette. Hangi işi doğru yaptılar ki bunu doğru yapsınlar. Her yıl 15 futbolcu getirip götürmek doğru bir iş mi yani. Getirdiğin de götürdüğün de hepsi aynı seviyede adamlar. Beşiktaş'ın bugün doğru yapılan tek işi olmadığı gibi bu da çok büyük bir hata'' diye konuştu.
      Yönetim kurulunun hiçbir planı olmadığını ileri süren Kürüm, seçimlerde başkan Yıldırım Demirören'in tek liste ile aday olacağına inandığını kaydederek, ''İnşallah iyi bir yönetim yapar. Beşiktaş için belki bundan sonrası iyi olur. Tek temennim o'' ifadesini kullandı.
     
     ''ADAYLIĞI DÜŞÜNMÜYORUM''
      Haşmet Bedii Kürüm, isminin başkan adayları arasında geçmesi hakkında da ''Bana çok aşırı baskı var, ama ben bugünkü Beşiktaş'ın bu durumunda düşünmüyorum. Düşünmeme sebebim, iki liste şeklinde aday yarışı olduğunda hangi aday kazanırsa kazansız kötü bir listeyle kazanacak. Beşiktaş'a hayırlı olmayacak'' şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:56

İLGİLİ HABERLER