Gündem
  • 22.10.2024 11:46

Müritleri Fetullah'ı uçurmaya başladı

Şeyh uçmaz amma mürit uçurur derler…
Bu söz Fettoş'un adamları tarafından uygulanmaya başladı..
Vatan haininin daha cenazesi gömülmeden, rüyalar ve hikayeler havada uçuşmaya başladı.

Fetullah Gülen'in ölüsünü gördüm, her yanı nurla kaplanmıştı..
Fetullah baş hain ve yalakalarından sözde gazeteci Ekrem Dumanlı, şeyhini ilk uçuranlardan..

Zaman Gazetesi'nin eski genel yayın yönetmeni 2014 yılında gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış ardından yurt dışına kaçmıştı.

Ekrem Dumanlı, teröristbaşı Fethullah Gülen'in ölüm anını anlattı. Dumanlı "Bir odadan bir odaya geçerken sandalye ile götürülüyordu. Oradakiler 'Biraz yürümemiz lazım' gibi bir şey deyince 'Ben kendim yürüyeyim' diyor. Önce ayağa kalkıyor, sonra oturuyor ve vefat ediyor" ifadelerini kullandı.
Firari FETÖ'cü abartının dozunu kaçırınca dalga konusu oldu! Yaşarken yürüyemeyen terörist Fetullah Gülen ayakta ölmüş...

Sevenlerine rahatlıkla söyleyebilirim ki nurani bir yüz, huzur dolu bir yüz... Böyle adeta emaneti sahiplerine, arkadaşlarına bırakmış, veda etmiş huzur içerisinde giden bir yüz gördüm. Hepiniz adına, arkadaşlarımız adına bir yönüyle cismani olarak veda etme imkanımız oldu.

FETÖ’nün kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen firari FETÖ’cü Ekrem Dumanlı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü sonrası örgütteki çözülmeleri engellemek için harekete geçti. Dumanlı, terörist Gülen’i efsaneleştirmek için, ‘Ayakta öldü’ diyebilecek kadar ileri gitti. Güvenlik kaynakları, ‘Ayakta öldü’ ifadesinin ‘Örgüt ayakta’ anlamında da kullanılmış olabileceğini değerlendiriyor. FETÖ’cü Dumanlı’nın terörist Gülen ile ilgili açıklamalarının sosyal medyada dalga konusu olduğu da görüldü. 

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen dün ABD'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Terörist Gülen'in ölümü örgüt içinde büyük motivasyon kaybı yaratırken, FETÖ yöneticileri çözülmeyi önlemek için harekete geçti. FETÖ'nün kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni olan firari FETÖ'cü Ekrem Dumanlı, terörist Fetullah Gülen'in son anlarını anlattı. Dumanlı'nın, örgütteki çözülmeyi önlemek, motivasyon kaybının önüne geçmek için efsaneleştirecek cümleler kurmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı. Dumanlı'nın, 'Ayakta öldü' sözleri sosyal medyada dalga konusu olurken, güvenlik kaynakları örgüt ayakta mesajı vermek için bu ifadenin kullanılmış olabileceği üzerinde duruyor.

Rüyasını görmüş: Enes Kanter FETÖ’nün yeni lideri mi olmak istiyor?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, yaşadığı ABD'de öldü. Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter de FETÖ elebaşının yasını tutmaya başladı. Sosyal medya hesabından FETÖ elebaşının ölümüne ilişkin paylaşımda bulunan Kanter, bu dünyada her şeyini kaybettiğini belirterek Gülen'i rüyasında gördüğünü ifade etti. Gülen'in 'kutsal emanetini yerde bırakmayacağı' yönünde ifadeler kullanan Kanter'in bu sözleri FETÖ'nün yeni lideri olmak istediği şeklinde yorumlandı.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin mimarı Fetullah Gülen, yaşadığı ABD'de öldü.

Gülen'in ölümü Türkiye'de büyük sevinçle karşılanırken, FETÖ cephesinde ise matem başlattı.

"O kutsal emanetini yerde bırakmayacağım"

FETÖ'cü Kanter, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Emanetin Emanetimizdir Ey Yiğit Hocam!

O kutsal emanetini yerde

Bırakmayacağım!

Bırakmayacağız!

Bıraktırmayacağız!

Devam...

Vallahide

Billahide

Tallahide

DEVAM...

Sen, bana bir babadan, bir aileden, bir Hocadan daha yakındın. Sana daha söylemediğim, paylaşmadığım, anlatmadığım, soramadığım o kadar çok duygularım, hayallerim vardı ki.

Artık bu dünya da herşeyini kaybettin ey Enes, bana daha ne ihtiyaç var derken bile yine gelip girdin rüyama daha bir kaç saat önce.

Seni her ziyaretimdeki tebessümünü, dokunmadık gönül, girilmedik ev, tutulmadık el bırakma diyişini, ulaşılmadık Hizmet eri, ziyaret edilmedik okul-yurt- müessese bırakma diyişini, yüzüne tebessüm koymadığın minik bırakma diyişini, Selamımı ulaştırmadık belde bırakma diyişini ve tam yanından ayrılırken "Devam Enes bey" diyip tekrar son bir tebessümünü unutmayacağım, unutturmayacağım. 1938-∞ Devam..."

Güncellenme Tarihi : 22.10.2024 11:57

İLGİLİ HABERLER