Eğitim
  • 6.2.2007 12:57

"NEYİ NEREDE NEZAMAN YAPACAĞIMI BİLİYORUM"

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Tümer Metin, İzmir'de oynanan Gençlerbirliği maçı esnasında eşinin doğum gününü bir diskotekte kutladığı yolunda çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.


Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Tümer Metin, "Neyi nerede ne zaman yapacağımı çok iyi biliyorum. Benim özelimle uğraşmak yerine herkes kendi işine bakmalı" dedi.


Özellikle bazı gazetelerin Kayseri Erciyesspor maçında "karısının doğum gününü kutlamak için kart gördü" iddialarına sert cevap veren Tümer Metin, şöyle konuştu: "Bu düşünceyi anlamak mümkün değil. Hangi futbolcu böyle bir şey yapar. Bunu haber olarak gazete sütunlarına taşıyan düşünceye saygı duyamıyorum. Gençlerbirliği maçını evimde eşimle birlikte seyrettikten sonra eşimin doğum gününü kutlamak için dışarıya çıktık.

O gece hem eşimin doğum gününü hem de takımımın galibiyetini kutladım. Bugün yine aynı durumda olsam aynı şeyi yaparım. Bu düşünceye herkesin ayak uydurması ve insanların özeline saygı gösterilmesi gerek."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:19

İLGİLİ HABERLER