Gündem
  • 31.3.2013 11:20

Özüre en çok başbakanımız kafa yordu

Bakan Taner Yıldız, Kayseri'de bu sabah merkez Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Şişli Apartmanı 2'nci kattaki evde oturan Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç. Dr. Ahmet Doğan'ı Vali Şerif Yılmaz, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ile birlikte ziyaret etti. Baba Ahmet Doğan, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayıp özür dilemesinin sevindirici olduğunu ancak, Gazze'deki ambargonun da en kısa sürede kaldırılmasını istediklerini söyledi. Ahmet Doğan, "Başta, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere size ve bu konuda ısrarlı şekilde bize destek olan herkese müteşekkiriz. Şu anda tek isteğimiz; oğlumun uğrunda şehit olduğu Gazze'deki ambargonun bir an önce kalkmasıdır" dedi.

Bakan Taner Yıldız da, İsrail'in özür dilemesine kadar uzanan sürece en çok Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kafa yorduğunu belirterek şöyle dedi:

"Olayın meydana geldiği günden bu yana Başbakanımız bu işe en çok kafa yoran, gelişmeleri bizzat takip eden kişi oldu. Yurt dışında ve içinde en son da Çanakkale'de Şehitleri anma töreninde oğlumuz, şehidimiz Furkan'dan söz ederek, İsrail'in tutumunu her platformda dile getirdi. Bundan böyle İsrail'in yapacağız dediği konuları uygulamalarına bakacağız ve takip edeceğiz."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:43

İLGİLİ HABERLER