Dünya
  • 29.2.2012 02:40

Rus kadından şok görüntüler!..

'Bebek yogası' denilen bir tedavi yöntemiyle minik bebekleri topaç gibi çeviren Rus terapist Lena Fokina, izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı.
Lena Fokina, kasları güçlensin diye bebekleri aşağıdan yukarıya sağdan sola savuruyor

Rus eğitmen Lena Fokina’nın, sıkıca tuttuğu bebeklere yaptığı hareketler, görenleri şaşkına çeviriyor. 51 yaşındaki eğitmen, bebekleri bir aşağı bir yukarı sallıyor. Ardından da bebekleri sağdan sola, soldan sağa doğru savuruyor. Beş çocuk annesi Fokina’nın uyguladığı yöntemin adı ise “bebek dinamikleri”. Amacının bebeklerin kaslarını güçlendirmek olduğunu belirten Fokina “Bu, sanıldığı gibi tehlikeli bir şey değil. 30 yıldır uyguluyorum. Beş çocuğumu da bu tekniği kullanarak büyüttüm” dedi.

51 yaşındaki Lena Fokina, bu yöntemin Afrika'da kabileler tarafından bebeklerin kaslarının geliştirilmesi için kullanıldığını belirterek, "Bebek yogası kesinlikle bebekler için çok gereklidir.Dr Igor Charkovsky bu yöntemi ilk uygulayan kişidir.Ben kendi bebeklerim olmak üzere binlerce bebeğe bu yöntemi uyguladım ve tek bir sorun görmedim.Hatta iki kızım çok güçlü kollara sahip oldukları için hem yüzmede hem de dalgıçlıkta büyük başarılar kazandı" dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:52

İLGİLİ HABERLER