Spor
  • 31.3.2011 10:50

SEMİH’LE NİKAH ZOR

Semih Şentürk’ün, Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyor.
Golcü futbolcu sezon sonunda bitecek sözleşmesini bir an önce yenileyerek, sarı-lacivertli takımda kalmanın hesaplarını yapıyor, ancak Başkan Aziz Yıldırım’ın bu konuda olumsuz bir tutum içinde olduğu bildirildi.
Sarı-lacivertli yönetim, şampiyonluk gelmeden Semih ile masaya oturmaya yanaşmazken, Başkan Yıldırım’ın, yıldız oyuncunun durumuyla ilgili henüz net bir karar vermediği öğrenildi. Galatasaray derbisinde attığı golün bile Semih’in, Fenerbahçe’de kalma olasılığını artırmadığı ifade edildi.
34 yaşındaki kaptan Alex’in sözleşmesini 2 yıl uzatan sarı-lacivertli yönetimden henüz masaya oturma teklifi bile almayan milli forvetin bu duruma bir hayli üzüldüğü vurgulandı. Alex’i bütün takımdan ayrı tutan yönetimin, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da takımda kalmasını istediği Semih’le şampiyonluk gelmeden görüşmemeye kararlı olduğu kaydedildi.
Fenerbahçe ile anlaşamaması halinde İspanya’ya gitmeyi planlayan yıldız futbolcunun şimdiye kadar yönetime yaptığı bütün başvurulardan olumsuz yanıt aldığı belirlendi. Yönetimin, Semih’e sezon sonunda şimdi kazandığından daha az bir teklif yapacağı, kabul etmemesi halinde golcüyle yolların ayrılabileceği öğrenildi.

YUSUF KOBAL /MİLLİYET

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:58

İLGİLİ HABERLER