Asayiş
  • 28.1.2013 13:16

Sevgilisiyle tartışıp intihar etti!..

ÇORUM'da geçen 21 Ocak'ta tabancayla kendini başından vurarak intihar eden 24 yaşındaki Eray Bal, bugün kurtarılamadı. Baba Bektaş Bal, oğlunun intihar ettiğine inanmadığını belirterek, "Oğlum öldürüldü" dedi.

Eray Bal, kız arkadaşı E.B. ile tartıştı. Tartışma ardından Bal üzerinde bulunan ruhsatsız tabanca ile başına ateş etti. Ağır yaralı olarak Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis evde araştırma yaparken olayda kullanılan tabancaya el koluldu. E.B., ifadesinde Eray Bal’ın intihar ettiğini öne sürdü. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Bal, bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oğlu Eray Bal’ın ölüm haberiyle yıkılan babası Bektaş Bal, hastanede sinir krizleri geçirirken, oğlunun intihar ettiğine inanmadığını söyledi. Oğlunun olay tarihinde saat 22.00’ye kadar evde olduğunu belirten Bal, "Odasında telefonla görüşüyordu, bir süre sonra evden ayrıldı. Aradan birkaç saat geçtikten sonra telefon geldi ve oğlumun trafik kazası geçirdiği söylendi. Hastaneye gittiğimde oğlumun silahla vurulduğu söylendi" dedi. Baba Bal, şöyle devam etti:

"Oğlum gece o eve niye gitti. Onu bilmiyorum. Benim oğlum intihar edecek birisi değil. O gece olayın meydana geldiği evde neler oldu bilmiyoruz. Kız arkadaşı olduğu söyleniyor ancak yaptığımız araştırmada kız arkadaşı denilen kişi normal arkadaşı çıktı. Ayrıca oğlumun hiç kimseyle de husumeti yok. Oğlum öldü. Yine söylüyorum ki, benim oğlum asla intihar etmedi. Çünkü, intiharı gerektirecek hiçbir sıkıntısı yoktu. Ben, adalete güveniyorum. Güvenlik güçleri soruşturma yapıyor. Elbette hazırlanacak raporlar doğrultusunda olay intihar mı yoksa bir başkasının parmağı var mı ortaya çıkacaktır."

DHA

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:02

İLGİLİ HABERLER