Gündem
  • 29.2.2012 00:22

Sinan Aygün Önder Sav'a saydırdı!..

Aygün, "şimdi beni suçlayan Önder Sav 2007'de bizzat kendisi beni partiye davet ekmişti" dedi.
CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, CHP’nin eski Genel Sekreteri Önder Sav’ın sözlerine, "Bir kere Önder Sav devrimciliği nereye koyuyor onu bilemiyorum, devrimci olmak için kan tahlili, idrar tahlili yapmaya gerek yok" yanıtını verdi.

CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aygün, Önder Sav’ın sözlerine şu yanıtı verdi:
"Bir kere Önder Sav devrimciliği nereye koyuyor onu bilemiyorum, devrimci olmak için kan tahlili, idrar tahlili yapmaya gerek yok. Herhalde oradan alyuvarlardan, akyuvardan devrimcilik çıkmıyor. Nasıl bu lafı söylüyor hayret ediyorum.

Aynı Önder Sav 2007’de beni partiye davet eden grubun içerisindeydi. Bunları insanlar unutuyor, açsınlar arşive baksınlar. Herhalde Önder Sav anladığım kadarıyla unutkanlık başladı kendisinde. 2007’de beni partiye davet ederken ben devrimciydim, 2007-2011 arasında ne oldu?
O ekip bu partiyi baraj altı bıraktı. Şu anda CHP yüzde 26 oy almakla rekorunu kırmış vaziyette."

AYGÜN GRUP SALONUNDA BAYKAL’IN YERİNE OTURUNCA

Bir basın mensubunun, "Deniz Baykal’ın sırasında oturuyorsunuz" sözüne de Aygün, "Deniz Baykal’ın gelmeyeceğini duydum, benim oturduğum yere de vatandaşlarımız oturmuş, onları kaldırmakta uygun değil diye ben de buraya oturdum, Sayın Baykal’ın yerine" dedi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:53

İLGİLİ HABERLER