Spor
  • 28.11.2012 12:48

Taffarel G.Saray'ı bırakacak mı?

Dunga ile birlikte Brezilya Milli Takımında görev alacağı söylenen Taffarel, iddiayı doğrulamadı ama kapıyı da açık bıraktı.

Brezilya ligi takımlarından Internacional’in başına geçecek olan Dunga’nın, Galatasaray kaleci antrenörü Taffarel’i de yanına istediğine dair haberlere, Brezilyalı teknik adamdan açıklama geldi.

Brezilya ligi takımlarından Internacional’in başına geçecek olan Dunga’nın, Galatasaray kaleci antrenörü Taffarel’i de yanına istediğine dair haberlere, Brezilyalı teknik adamdan açıklama geldi. Zero Hora gazetesine konuşan Taffarel, “İnternette Dunga’nın benimle görüştüğüne dair bir şeyler okudum. Böyle bir iletişim hiç olmadı, sadece spekülasyon. Eğer herhangi bir teklif gelirse tabii ki değerlendiririm, Dunga benim arkadaşım. Onunla çalışmak güzel olabilir” ifadelerini kullanarak açık kapı bıraktı.

Galatasaray’daki durumuyla ilgili de yorumda bulunan Taffarel, “Ancak kulübümle bir yıllık sözleşmem daha var. Ayrılmak kolay olmaz. Hocamın davetiyle buraya geldim. Ligin ortasında ayrılmak çok sıkıntılı olacaktır” diye konuştu.

Taffarel ve Dunga, Brezilya milli takımında uzun yıllar birlikte forma giymişti.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER