Spor
  • 30.11.2006 01:17

TİGANA BASIN TOPLANTISINA ÇIKMADI

EYÜP TURAN - İSMAİL KAMİT
İSTANBUL  - Beşiktaş, UEFA Kupası 2. Tur B Grubu 4. hafta maçında, sahasında Belçika'nın Club Brugge takımını 2-1 mağlup ederek, gruptaki ilk galibiyetini aldı. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla grupta 3 puanla 3. sırada yer alarak, gruptan çıkma şansını son maça taşıdı.


Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, maçın ardından basın toplantısı düzenlemezken, onun yerine Siyah-beyazlı futbolcular Ricardinho ve Baki Mercimek, ayrı ayrı basın toplantısı düzenledi. Club Brugge karşısında takımına galibiyeti getiren penaltı golünü kaydeden Ricardinho, son maçlarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bu çıkışa katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.

 Brezilyalı futbolcu, Bursaspor maçında olduğu gibi Club Brugge'yi de geriden gelip mağlup ettiklerini belirterek, "Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Bu galibiyetle gruptan çıkma şansımızı sürdürdük, ama şimdi önümüzde Ankaraspor maçı var ve bu maça konsantre olmalıyız" dedi. Siyah-beyazlı futbolcu Baki Mercimek de, Club Brugge karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Son haftalarda iyi oynuyoruz. Hedefimiz, gruptan çıkmak. Bayer Leverkusen maçına da kazanmak için gideceğiz'' şeklinde konuştu.
Basın mensuplarının, İbrahim Akın'ın kırmızı kart görerek maçın son dakikalarında kendilerini Bursaspor karşılaşmasındaki gibi yalnız bıraktığını hatırlatmaları üzerine de Baki, "İbrahim, geçen hafta da gördüğü kırmızı karttan dolayı bizden özür dilemişti. Bu akşam da özür diledi. Kart görmemesi iyi olurdu, ama eksik kalmamız takıma çok fazla yansımadı" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:52

İLGİLİ HABERLER