Spor
  • 16.6.2010 00:40

TUNCAY'DA SÜRPRİZ GELİŞME...

Yıldız oyuncunun transferinde süpriz bir gelişme yaşandı. Tuncay'ın önümüzdeki sezon hangi takımda oynayacağı belli oldu.

Stoke City'de sezon içinde yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuzluğu herkes tarafından bilinen Tuncay Şanlı'nın transferinde süpriz bir gelişme yaşandı.

Bir kaç hafta öncesine kadar yıldız futbolcunun Stoke City'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Tuncay takımında kalmaya karar verdi. Fenerbahçe dahil aralarında Alman kulüplerinin de olduğu bir çok takım ve İngiltere'den Blackburn Rovers ile Sunderland Tuncay'ı transfer etmek için girişimlerde bulunurken, devreye Stoke City'nin Tuncay ile yıldızı bir türlü barışmayan menaceri Tony Pulis girdi.

Pulis geçen hafta Tuncay ile bir görüşme yaparak, 'sözleşmen devam ediyor, seni takımda görmek istiyorum, hiçbir yere gitme' dedi. Bunun üzerine Tuncay takımında kalmaya karar verdi.

STOKE CİTY'DE KALIYORUZ
Tuncay'ın menaceri Hakan Özlü de sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Tuncay'ın transferi ile ilgili haberleri sadece basından duyuyoruz ama kesinlikle kimseyle bir görüşme yapmadık zaten biz Tuncay'a takım aramıyoruz çünkü Tuncay'ın sözleşmesi devam ediyor ve hocası da yönetim de Tuncay'ın kalmasını istiyor, bu isteklerini Tuncay'a da bildirdiler" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:54

İLGİLİ HABERLER