Medya
  • 10.6.2008 04:30

VAKİT EŞCİNSEL KAVGASI BÜYÜYOR!. 'SAPIKLARIN 'TOPU' VAKİT'E SAVAŞ AÇTI

 

İŞTE VAKİT KANADININ HABERİ..

CHP’li Önder Sav’ın devletin valisiyle makam odasında seçim stratejileri belirlediğini ortaya çıkaran Vakit gazetesine kartel medyasından sonra şimdi de gay ve lezbiyenler savaş açtı.

 

 

CHP’nin İl Başkanı gibi davranan bir valinin genel merkez binasında bu partinin Genel Sekreteri Önder Sav’a seçim tetkikleri vermesi ve bakanları fişlemesi skandalını ortaya çıkaran Vakit gazetesi, başta Aydın Doğan medyası olmak üzere CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve malum çevrelerin hedefi haline gelmişti.

Doğan Medyasından sonra şimdi de Gay ve Lezbiyenler, aldıkları cesaretle Vakit’e savaş açtı. AK Partili Zafer Üskül’ün, Kaos GL Derneği’nin 3. Homofobi Karşıtı Buluşması’na katılarak ilginç açıklamalarda bulunması ve eşcinsellere AK Parti adına teminat vermesini eleştiren Vakit Yazarı Serdar Arseven’in, köşe yazısında kendilerine hakaret ettiğini iddia eden gay ve lezbiyenler suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgilere göre, Serdar Arseven’in, “Dönme’lere teminat veren bir AK Partili” başlıklı yazından rahatsız olan KAOS GL Derneği, avukatları Oya Aydın aracılığıyla, söz konusu yazıda eşcinsel ve gaylere hakaret edildiği gerekçesiyle Arseven ve gazete hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Aydın, ayrıca toplam 20 bin YTL’lik manevi tazminat davası açtı.

habervaktim.com

 

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:47

İLGİLİ HABERLER