Spor
  • 25.11.2006 13:51

ADNAN POLAT'TAN FENER'E YAYLIM ATEŞİ : KORKAKLAR

G.SARAY İkinci Başkanı Adnan Polat, Avrupa’da yaşadıkları hayâl kırıklığını değerlendirirken, F.Bahçe’yle ilgili yenilir yutulur cinsten olmayan açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli kulübün Trabzonspor maçına atanan hakem Bülent Demirlek ile ilgili açıklamalarını yorumlayan Polat, “Şu an bir panik içindeler. Alınan kötü sonuçlar ve 100. yılın baskısının verdiği korkaklık ve ürkeklik nedeniyle bu tür beyanatlardan medet arıyorlar” dedi. Adnan Polat şöyle devam etti: “Bu şekilde hakemi baskı altına almak istiyorlar. Ama ben kimsenin böyle bir tezgâha geleceğini sanmıyorum. F.Bahçe çok iyi futbolculara sahip. Kimseden medet ummasınlar, kendi futbollarını oynasınlar

KAZANIRLARSA takdir görürler. Ama Trabzon kazanırsa onlar da tebrik etmeli. Hakeme veya başkasına mazeret bulmamalı. Biz Trabzon’a 3-1 yenildik. Bileklerinin hakkıyla kazandılar. Hakem hataları yok muydu? Vardı ama çıkıp tek kelime etmedik. Bu sezon geçen sezona göre F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş kötü neticeler aldı. Türk futbolu bu anlamda geriledi. Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız maçları düşünüyorum da hepsini kazanabilirdik. Sadece son oynadığımız Bordeaux maçı hariç. Ama beceremedik. Bizim beklentilerimiz daha yüksekti. Büyük üzüntü oldu. Ama toprağa atılan tohum nasıl yeşeriyorsa, sabırla meyve vermesini beklemek, küsmemek lazım.

Ligde ilk yarıyı lider olarak bitirme ihimalimiz çok yüksek. Eğer lider olursak koltuğu bir daha kimse alamaz. Ekonomik durumumuz çerçevesinde transferler yapacağız. Ama hayat sürprizlerle doludur. Taraftarlarımız çok iyi haberler alacak. Hocamız ile medya yoluyla haberleşme ihtiyacı duymuyorum. Gerets ile konuşmak istersem kulübe çağırırım ve görüşürüm.”

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:57

İLGİLİ HABERLER