Spor
  • 25.11.2006 13:26

TRABZONSPOR, FENER MAÇINA EKSİK ÇIKACAK!..

TRABZON - Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında lig lideri Fenerbahçe'yi kendi evinde ağıralayacak olan Trabzonspor bu karşılaşmaya 6 oyuncusundan yoksun olarak çıkacak.


Lig'de aldığı kötü sonuçların yanı sıra idael kadrosuyla oynayamamanın sıkıntısını yaşayan Trabzonspor, Fenerbahçe karşısına eksik kadrosu ile çıkacak.

Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan İbrahim Yattara, Ömer Rıza ve Celaleddin Koçak bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Sarıkart cezalısı olan Hasan Üçüncü, Çağdaş ve Musa Büyük'de bu karşılaşmada yer almayacaklar.


Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fenerbahçe karşılaşmasında oynatacağı isimleri birkaç mevki dışında belirledi. Bu akşam gerçekleştirilecek antrenman sonrası kadrosunu şekillendirecek olan Doğan, her alanda savaşan bir kadro ile rakibinin karşısına çıkmayı planlıyor. Musa'nın yerine Ferhat veya Feridun'u deneyen deneyimli teknik adam bu alanda Ufukhan'da forma verebileceği belirtiliyor.

Büyük olasılıkla Ferhat'ı ortasahaya çekmeyi düşünen Doğan, Stepanov'un yanına ise Murat Ocak şans vermesi bekleniyor. Forvetde ise Ziya Doğan Ersen Martin'nin maç saatinde vereceği karara göre, ileride oynatacağı ismi belirleyecek.


Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fenerbahçe karşısına kalede Jefferson, Feridun (Ufukhan) , Milan Stepanov, Murat Ocak, Mustafa Keçeli, Ferhat, Hüseyin, Szmykowiak, Gökdeniz Karadeniz, Marcelinho, Ersen Martin (Umut Bulut) muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:57

İLGİLİ HABERLER