Asayiş
  • 27.2.2012 17:33

Başkent'te dehşete düşüren 'aşk üçgeni' cinayeti!

Geçen yıl 6 Temmuz’da Keçiören Şehit Erkan Ataman Polis Merkezine gelen Osman Altındirek, Bahçelievler Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde kahvehane işleten oğlu Mustafa Altındirek’ten haber alamadıklarını ve hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Altındirek’in birlikte yaşadığı aynı yerde güzellik salonu işleten Ferda Y. (29) ile kadının eski kocası Hüseyin Serdar Ö’yü (37) gözaltına aldı.

Cinayet Büro Amirliğinde çapraz sorguya alınan zanlılardan Ferda Y., ifadesinde kocasından ayrıldıktan sonra Mustafa Altındirek ile birlikte yaşamaya başladıklarını söyledi.

Altındirek’in işlettiği kahvehaneye de ortak olduğunu anlatan Ferda Y., uyuşturucu kullanıldığı gerekçesiyle kahvehane ile ilgili işlem yapıldığını ve bu yüzden işlerinin bozulduğunu belirtti.

İşleri kötü gidince Mustafa Altındirek’in kendisine kötü davrandığını ve sık sık tartıştıklarını dile getiren Ferda Y., bu yüzden ayrılmak istediği Altındirek’in kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.

Bunun üzerine eski kocasını arayıp "Sana dönmek istiyorum. Beni bu beladan kurtar" diyerek yardım istediğini anlatan Ferda Y., eski kocasının yardım edeceğini söylemesi üzerine 2 Temmuz’da Mustafa Altındirek’i güzellik salonuna davet ettiğini belirtti.

Ferda Y., özel güvenlik elemanı olarak çalışan eski kocası ile kocasının arkadaşları Erdoğan Ü. ve Samet D’nin, burada Mustafa Altındirek’i darbedip iple boğduklarını itiraf etti.

Cesedi eski kocasının arabasının bagajına koyduklarını ifade eden Ferda Y., bir süre gezdikten sonra cesedi Kuzey Çevre Yolu Batıkent Kavşağı yakınlarına boş bir araziye gömdüklerini bildirdi.

Söz konusu yerde eğitimli köpeklerle birlikte arama yapan polis, cesedi buldu. Mustafa Altındirek’in cesedi, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Ferda Y. ile eski kocası Hüseyin Serdar Ö. ve arkadaşları Erdoğan Ü. ve Samet D. emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:54

İLGİLİ HABERLER