Spor
  • 27.9.2004 04:01

BU FUTBOLCU 9 CANLI!..

Bir kez ayağı, bir kez kolu kırılan Fatih, üç defa meniskus, iki kez burun, bir kez de fıtık ameliyatı oldu. Belindeki rahatsızlığına rağmen sahada görevini yapıp, golleriyle takımını zirveye taşıdı.

HER YERİ AMELİYATLI

Trabzon’a ilk dönüşünde kolu kırıldı

Et ve kemik sorunu nedeniyle iki kez burun ameliyatı

Belindeki ağrıları hala devam ediyor

İki dizinden üç kez meniskus ameliyatı oldu

Çapraz bağları koptu, sahalardan uzak kaldı

Altay’da forma giyerken ayağı kırıldı

Bir kez fıtık ameliyatı için masaya yattı

HANİ derler ya; ‘mübarek sanki dokuz canlı.’ Bu söz Trabzonspor’un yıldızı Fatih Tekke ile öylesine örtüşüyor ki... Sezona fırtına gibi başlayıp attığı 8 golle krallık yarışında ilk sıraya yerleşen Fatih, kaptanlığını yaptığı Trabzonspor’u da zirvenin ortağı yaptı. Ancak o, bu yere kolay gelmedi. Futbol hayatı boyunca birçok kez ameliyat olan, sakatlıklarla, hastalıklarla boğuşan Fatih, mücadelesinden galip çıkmayı başardı.

Kırılmadık yeri kalmadı

Nasıl mı? Altay’da oynarken önce ayağı kırılan Fatih, Trabzon’a ilk dönüşünde de yine kolunun kırılması nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. İki dizinden tam üç kez meniskus ameliyatı olan yıldız futbolcu, bir kez de çapraz bağlarının kopması nedeniyle yine futbol sahalarının dışına düştü. Fatih Tekke, et ve kemik sorunu nedeniyle de 2 kez burun ameliyatı olurken, bir kez de fıtık ameliyatı geçirdi.

Fatih Tekke defalarca sakatlık sorunu yaşamasına, iki kez Trabzonspor’dan uzaklaştırılmasına rağmen, son gelişinde bordo mavili forma altında attığı ve attırdığı gollerle adeta bir yıldız gibi parladı.

Mütevazılığı elden bırakmayan golcü futbolcu, şu anda attığı 8 golün kendisi için çok önemli olmadığının altını çizerken, ‘Bu sezon büyük hedefler için yola çıktık. Geçen sezon son anda şampiyonluğu kaçırdık. Bu kez aynı başarıyı yakalamak istiyoruz. Takım olarak bu inancı yüreğimizde hissederek oynuyoruz. Gol krallığından önce düşündüğüm şey takımın zirveye çıkması ve orada kalmasıdır. 20 yıllık büyük özlemin sona ermesidir’ diyor. 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:59

İLGİLİ HABERLER