Spor
  • 27.9.2004 00:17

FENERBAHÇE İLE TRABZONSPOR LİDERLİĞİ PAYLAŞIYOR...

ANKARA - Birinci Süper Futbol Ligi'nde 7. hafta karşılaşmaları sonunda, Fenerbahçe ile Trabzonspor liderlik koltuğuna birlikte oturdular.
     Ligde bu hafta 31 gol atılırken, Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği'ni son dakikalarda attığı 2 golle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Geçen hafta 2. sırada yer alan Trabzonspor deplasmanda Sakaryaspor'u 3-1'lik skorla geçerek Fenerbahçe'yi puanın yanı sıra averaj olarak da yakaladı ve liderliğe ortak oldu.
     Şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Galatasaray, İstanbulspor karşısında 4-1'lik skorla bu sezon en farklı galibiyetini aldı. Beşiktaş ise kendi sahasında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a da 3-2 yenilerek düşüşünü sürdürdü.
     3 maçı ev sahibi, 4 maçı deplasman takımlarının kazandığı bu haftada 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.
     Gol krallığı yarışmasında Trabzonsporlu Fatih Tekke, Sakaryaspor'a attığı 2 golle toplam gol sayısını 8'e yükseltti ve ilk sıradaki yerini korudu. Bu futbolcuyu İstanbulspor maçında 1 gol atan Galatasaraylı Hakan Şükür 6 golle izliyor. Ligde, ayrıca Galatasaraylı Necati Ateş'in, Fenerbahçeli Van Hooijdonk'un ve Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in 5'er golü bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:59

İLGİLİ HABERLER