Dünya
  • 25.4.2006 11:13

ÇALDIKLARI TAKSİYE SIMADI, KAMYON GETİRDİLER

      İSTANBUL Eyüp'te bir torna atolyesine gelen 4 kişi, kapısını kırdıkları işyeri malzemesini önce otomobil, sığmayınca da getirdikleri kamyonla çaldı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda, zanlıların rahat taırları dikkat çekti.
      Eyüp, Demirkapı'da yapılan soygun güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Sabaha karşı gerçekleşen hırsızlık olayında, çalıntı olduğu tahmin edilen otomobille 4 kişi işyerine geldi. Otomobilden inen bir kişi, ikinci kattaki alarmı etkisiz hale getirmeye çalıştı. Bu sırada çalan alarma aldırmayan kişiler, torna atolyesinin kapısına yöneldi.
      Demir kapıyı otomobille kıran hırsızlık zanlıları, içerideki malzemeyi yüklemeye başladı. Zanlılar dakikalarca malzeme yüklerken, ortalıkta kimse görünmedi. Otomobilin alabileceği kadar malzeme yükleyen zanlılar, olay yerinden ayrıldı.
     
     KALAN MALZEME İÇİN KAMYON GETİRDİLER

      Kendilerini rahatsız eden bir durum olmayan hırsızılık zanlıları, bir saat sonra bu kez kamyonla atolyenin önüne geldi. Kamyondan inen zanlılar, açık bıraktıkları kapıdan girerek kalan malzemeleri yüklemeye başladı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlılar, kamyonun alabileceği kadar malzeme yükledikten sonra ortadan kayboldu.
      Sabah işyerine gelen İşletme Müdürü Eşref Altun, kırık kapıyı görünce şoke oldu. Güvenlik kamerasının gece çektiği görüntüleri izleyen Altun, durumu polise bildirdi. Görünütüleri inceleyen polis geniş çaplı soruşturma başlattı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:02

İLGİLİ HABERLER