Spor
  • 28.3.2013 11:25

Drogba : 'Süprize hazır olun'

Drogba, Real Madrid’den hiç korkmuyor ve yarı finale çıkacaklarına inanıyor... 

Cimbom Şampiyonlar Ligi’nde Schalke’yi eleyerek Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına girerken taraftarın beklentisi sarı-kırmızılı ekibe Malaga’nın çıkması yönündeydi. Ancak Aslan kurada 12 yıl önce olduğu gibi Real Madrid’i çekti. Bahis şirketleri İspanyol devine bu eşleşmede 1.05 oran verirken, Galatasaray’ın tur atlama şansı 1’e 4 olarak gösteriliyor.

R.MADRID’DEN MEMNUN

Drogba’ya göre ise Galatasaray’ın yarı final şansı ortada. Taraftarın Malaga beklentisinin yanlış olduğıunu belirten Drogba, “Malaga iyi ki çıkmadı çünkü böylesi bir rakip karşısında konsantrasyonumuz dağılabilirdi. Real eşleşmesinden oldukça memnunum. Kimse umudunu yitirmesin. Tüm arkadaşlarım bu maça motive olmuş durumda. Sürprize hazır olun” dedi.

GÖNLÜ PSG’DEN YANAYDI

Sarı-kırmızılı takımın mücadele gücü yüksek ve üst seviyedeki maçlara iyi hazırlandığını kaydeden Fildişili forvet, “Ben PSG’nin çıkmasını ümit ediyordum. Ama ‘Real Madrid çıktı’ diye de kesinlikle üzülmedim. Belki ilerleyen turda PSG karşımıza çıkar. Kim bilebilir ki” diyerek umutlu olduğunu gösterdi.

İspanyol takımlarına karşı Avrupa arenasında 9 maçta 11 kez gol sevinci yaşayan Drogba, Marsilya formasıyla gol attığı Real Madrid’i Galatasaray ile de boş geçmek istemiyor. Milli arayı iyi değerlendiren 35’lik Fildişili, Bernabeu’ya çıkmayı iple çekiyor.

TÜRKÇE ÖĞRENİYOR

Fildişili yıldızlar Drogba ve Eboue’nin arasından su sızmıyor! Öyle ki iki oyuncu boş vakitlerinde birlikte hareket ediyor. Eboue, kendisinden 1 buçuk yıl sonra İstanbul’a gelen Drogba’ya Türkçe öğretmeye başladı bile. Drogba vatandaşı sayesinde ‘Günaydın’, ‘Merhaba’, ‘Nasılsın’, ‘İyiyim’ kalıplarını zor da olsa öğrendi.

RÜYASINDA BİLE O GOLÜ GÖRÜYOR

Fildişili yıldız geçen sezon Bayern Münih’e attığı kafa golünü unutamıyor. Drogba, “Bazen rüyamda bile o golü görüyorum. Benimle eşleşen Jerome Boateng’den kurtuldum. Bedenimi konumlandırdım, pozisyonumu aldım. Kalenin nerede olduğunu da hesaba kattım ve kafayla sert bir vuruş yaptım” diyerek Devler Ligi finalini uzatmaya götüren golünü anlattı.

35′LİK DROGBA İSTANBUL’A AŞIK

Drogba UEFA’nın resmi dergisine röportaj verdi. Chelsea ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanmasını “Kariyerimin doruk noktasıydı” diyerek özetleyen Fildişili Aslan, Galatasaray’da çok mutlu olduğunu şöyle dile getirdi: “İstanbul’da hayat güzel. Çok kozmopolit bir şehir. Ailem için muhteşem bir tercih oldu.”

Egehan ŞENGÜL / AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:49

İLGİLİ HABERLER