Gündem
  • 22.9.2004 20:16

ERDOĞAN: ''BİRİLERİ ŞOV YAPIYOR''

SİİRT - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, halkıyla bütünleşen bir hükümetin görev başında olduğunu belirterek, ''Birileri şov yapıyor, ama biz şov değil, icraat yapıyoruz'' dedi.
     Başbakan Erdoğan, Siirt gezisinde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Tesislerin açılış töreninde yaptığı konuşmada, hükümetin attığı adımların teori ve pratiğin kaynaşması şeklinde olduğunu belirterek, ''Bizim derdimiz, hesabımız ülkenin her yerini bir anda ayağa kaldırmaktır'' dedi.
     Erdoğan, 3 Kasım'dan sonra fiyatların hızla düştüğünü, enflasyonun ve faiz oranlarının azaldığını söyledi. Erdoğan, önceki dönemlerde sürekli zam yapıldığını ifade etti.
     Vatandaşların iyi bir yaşam standardına ulaşması için hükümetin var gücüyle çalıştığını belirten Erdoğan, hortumların kesildiğini ve buradaki kaynağın fakir fukaraya verildiğini söyledi.
     Erdoğan, ''Birileri şov yapıyor, ama biz şov değil icraat yapıyoruz. Halkıyla bütünleşen bir hükümet var'' dedi. Hükümetin tarım politikalarına da değinen Erdoğan, ''Tarımda önümüzdeki dönemde arazi yerine ürüne destek verecek bir anlayış getiriyoruz. Ne kadar yetiştirirsen o kadar para alacaksın'' şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:57

İLGİLİ HABERLER