Gündem
  • 24.4.2006 15:15

ERDOĞAN MAÇA HAZIR

ZAFER ÇAKMAK
ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve 11 Mayıs'ta yapılacak maçta oynayabileceği bildirildi.
Başbakan Erdoğan, geçen hafta yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sırasında, belindeki ağrılar artınca Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek check-up yaptırmıştı. Belinde kas spazmı olduğu tespit edilen Başbakan Erdoğan, evinde bir hafta boyunca istirahat ettikten sonra çalışmalarına bugün başladı. Başbakanlık kaynakları, Başbakan Erdoğan'ın, doktorların dinlenmemesi halinde belindeki rahatsızlığın ilerleyebileceği yönündeki uyarılarını dikkate alarak çalışmalarına kısa bir süre ara verdiğini bildirdi. Bu süre içinde Başbakan Erdoğan'ın hareketlerini kısıtlayan bir rahatsızlığın söz konusu olmadığı bildirilirken, Erdoğan'a yoğun bir tedavi uygulandığı ve tedaviye olumlu cevap alındığı kaydedildi. Tedaviye bir süre daha devam edileceği de ifade edildi.
Bu arada Başbakan Erdoğan'ın, 11 Mayıs'ta Viyana'da yapılması planlanan maçta oynayabileceği açıklandı. AB Dönem Başkanlığı'nın Avusturya'dan Finlandiya'ya geçmesi dolayısıyla organize edilen ve AB üyesi ve adayı ülkelerin liderleri ile Latin Amerika ülkelerinin liderleri arasında oynanacak karşılaşmada Başbakan Erdoğan da forma giyebilecek. Erdoğan'ın bu maça Türkiye'den götüreceği eski milli futbolcunun ismi ise bugün ya da yarın açıklanacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:09

İLGİLİ HABERLER