Gündem
  • 24.4.2006 16:15

ERBAKAN EVİNDEKİ İŞÇİLERİ ŞAHİT GÖSTERECEK

DEVLET ARIK
ANKARA - Eski Başbakan Necmettin Erbakan, 38 yıllık hayat arkadaşı Nermin Erbakan'ın hayatını kaybetmesinin ardından evlendiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını ispatlamak için evinde çalışan işçileri şahit olarak gösterecek.
Eşi Nermin Erbakan'ın ölümünün ardından dini nikah kıyarak evlendiği iddiasını yalanlayan ve avukatı aracılığıyla haberi yayınlayan gazete hakkında 30 bin YTL'lik tazminat davası açan Necmettin Erbakan, evlenmediğini ispatlamak amacıyla, yıllardır yanında çalışan işçilerin tanık olarak dinlenmesi için mahkemeye başvuracak. Erbakan, önümüzdeki günlerde bu yöndeki talebini Ankara 14. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne bildirecek.
Eşinin ölümünün ardından kendisine Balgat'taki konutuna taşınan küçük kızı Altınöz'ün ve aynı semtte oturan büyük kızı Zeynep Baykoç'un baktığını belirtecek olan Erbakan'ın, evlenmediğini ispatlamak için de yıllardır konutunda kendilerine hizmet eden görevlileri şahit olarak göstereceği ve mahkemenin onaylaması halinde tanık olarak dinlettireceği öğrenildi. Erbakan'ın tanık olarak göstereceği çiftin uzun yıllardır Balgat'taki konutta kaldığı ve Erbakan ailesine hizmet ettiği belirtildi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:08

İLGİLİ HABERLER