Dünya
  • 8.7.2023 14:32

Erkek arkadaşına alerjisi olan kadın sosyal medyayı salladı

Massachusettsli bir kız, erkek arkadaşına alerjisi olduğunu çünkü onunla ne zaman yan yana gelseler vücudunda çeşitli kızarıklıklar çıktığını iddia etti. Sosyal medyada viral olan bu olay, Massachusetts'te yaşandı. Virginia Nault isimli 22 yaşındaki genç kadının iddiasına göre; erkek arkadaşına alerjisi var.

Genç kadın sosyal medyada bir video paylaştı. Yaşadığı ilginç olayı anlatan kadının bu videosu sosyal medyada da viral oldu. 22 yaşındaki Virginia Nault, Kennedy News'e, erkek arkadaşının neden olduğu iddia edilen semptomlarını anlatırken, "Onda bu tepkiyi vermeme neden olan bir şey var," dedi.

Erkek arkadaşına alerjisi olan kadın sosyal medyada viral oldu! Ne zaman birlikte olsak...
Virginia Nault; Kaşıntılı çilenin Aralık 2022'de, Boston yerlisinin Bumble'da tanıştığı Steve Johnson adında bir adamla çıkmaya başlamasının ardından başladığı bildirildi.

Her şey yolunda gidiyordu, ta ki Nault, ikisi her randevuya çıktığında kızarıklıklarının oluşmaya başladığını fark edene kadar.

Erkek arkadaşına alerjisi olan kadın sosyal medyada viral oldu! Ne zaman birlikte olsak...

 

Başlangıçta semptomlarını "mevsimsel alerji" olarak nitelendiren Bostonlu, "Gözlerimin aşırı derecede kaşınması ve sulanmasıyla başladı" dedi. Geçmişte özellikle egzama ve diğer cilt rahatsızlıkları vardı.

Nault, Steve'in Boston'daki dairesinde sadece bir gece geçirdikten sonra hafta sonlarını Steve'le geçirmeye devam etti.

Erkek arkadaşına alerjisi olan kadın sosyal medyada viral oldu! Ne zaman birlikte olsak...Nault ancak altı ay sonra, Nisan ayında "iki ile ikiyi" bir araya getirdi ve kızarıklıkları ile erkek arkadaşı arasında bir "ilişki" olduğunu anladı.

"Dairesinde birkaç gün geçirdikten sonra, sonraki hafta gerçekten kötü bir kızarıklık alacağımı ve sonraki birkaç gün kendimi oldukça perişan hissedeceğimi fark ettik," diye açıkladı.Aslında, güç durumdaki kız, cildinin hafta ortasında iyileştiğini fark etti, ancak semptomlar Johnson'la bir hafta sonunun ardından alevlendi.

O anda Nault, ciddi bir erkek arkadaş alerjisinden muzdarip olduğu sonucuna vardı.

"Ona alerjim var," dedi, kurdeşenlerini "dairesindeki havadaki bir şeye, bir vücut ürününe veya kullandığı bir şeye" bağladı.Nault'un endişeli erkek arkadaşının teorisini test etmek için çamaşır deterjanlarını, banyo malzemelerini ve kolonyayı değiştirdiği, ancak sevgilisinin semptomları devam ettiği için şaşkına döndüğü bildirildi.

Nault, BF'sinin taahhüdünü anlatırken, "Her şeyde çok sabırlı ve çok destekleyici oldu ve o da benim kadar hüsrana uğradı," dedi.Çift, meselenin özüne inmeye kararlıdır ve Nault şu anda konuyu açıklığa kavuşturacağını umduğu iki testin sonuçlarını beklemektedir.

 

Erkek arkadaşına alerjisi olan kadın sosyal medyada viral oldu! Ne zaman birlikte olsak...

"Bu hafta aldığım [test] bir çevre testi ve gelecek hafta alacağım bir ürün ve içerik testi," dedi. "Bu noktada, bir şey olmalı. Biraz daralttık - bunun onun şampuanı, deterjanı veya saç kremi olmadığını biliyoruz.

Nault, "Umarım bir şeyler bulacağız ve semptomlarımı hafifletmek için ileriye dönük bir plan yapmaya çalışacağız."

Güncellenme Tarihi : 8.7.2023 14:36

İLGİLİ HABERLER