Spor
  • 29.11.2006 16:30

ERTUĞRUL SAĞLAM ŞİKE İDDİALARINA SERT ÇIKTI!..

KAYSERİ - Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2000-2001 sezonunda formasını giydiği Samsunspor'un Fenerbahçe maçında şike yaptığı iddialarının asılsız olduğunu belirterek, "Samsunspor camiasına kimse dil uzatmasın" dedi.


2000-2001 sezonunda oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçında şike yapıldığı iddialarıyla ilgili basına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu iddiaları asılsız bulduğunu söyledi.


Samsunspor'un tarihi boyunca bu işlerin içerisinde hiç bulunmadığını belirten Sağlam, "O maçta ben de Samsunspor forması giyiyordum. Dolayısıyla çok güzel maç oynadık. Öne de geçtik, iyi mücadele verdik. Gücümüz nispetinde elimizden geleni yaptık, maçtan alnımızın akıyla çıktık. Samsunspor, yöneticisi, futbolcusu ve teknik heyeti ile bu maçtan alnının akıyla çıkmıştır" dedi.


Ortaya atılan iddiaları asılsız bulan Sağlam, şöyle konuştu: "Samsunspor'a kimsenin dil uzatmaması gerekir. O günkü maçta Fenerbahçe şampiyonluk için tribün desteğini de arkasına alarak kazanmak için elinden geleni yaptı. Biz de kazanmak için gerekli mücadeleyi verdik. Fakat kazanan takım Fenerbahçe oldu"

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:53

İLGİLİ HABERLER