Spor
  • 29.11.2006 16:31

FENERBAHÇE KAFİLESİ İSPANYA'DA!..

VİGO - UEFA Kupası'nda Perşembe günü deplasmanda İspanya'nın Celta Vigo takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın oynanacağı Vigo kentine geldi.


Fenerbahçe kafilesi, 4 saat süren bir yolculuğun ardından Vigo'ya ulaştı. Havalimanında Enoque adlı Brezilyalı bir taraftar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico ile hatıra fotoğrafı çektirdi, ondan imza aldı. Brezilyalı taraftar, üzerinde 'Zico' yazan bir formayı da Brezilyalı teknik adama hediye etti.


Havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Kezman, Celta Vigo ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Takım olarak teknik düzeyi yüksek, kaliteli bir ekibiz" dedi. Celta Vigo'nun ise zor günler geçirdiğini belirten Kezman, şöyle konuştu: "Bazı problemler var, geçen yılki performansından uzaklar.

Celta Vigo'nun 3 puan kazanmak zorunda olması bizim için bir avantaj. Çünkü kazanmak için saldıracaklar. Kontratakla cevap verdiğimizde istediğimiz sonucu alacağımıza ve buradan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum."
Kezman, bir soru üzerine Fenerbahçe'nin en iyi futbolcusunun Alex olduğunu söyledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:53

İLGİLİ HABERLER