Spor
  • 28.3.2013 20:58

Fenerbahçe'de Salih sıkıntısı

Fenerbahçe'de yaşanılan sakatlıkların hepsinin aynı mevkideki oyuncularda olması teknik heyeti zora sokuyor.

Sarı Lacivertli takımda Akhisar Belediyespor ve Lazio maçları öncesi orta sahada görev yapan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Salih Uçan'ın da sakat olması Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın keyfini kaçırdı.

Kocaman'ın sarı lacivertli takımın sağlık heyetine Salih ve Mehmet Topal'ı Lazio maçına kadar hazır hale gelmeleri konusunda talimat verdiği ve iki futbolcuya da ihtiyacı olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

Pazar günü oynanacak Akhisar Belediyespor maçının haırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'de sarı kart cezalısı olduğu takımındaki yerini alamayacak.

Aykut Kocaman'ın Gökhan'ın yokluğunda sağ bekte daha önceki karşılaşmalarda başarılı bir performans sergileyen Mehmet Topuz'u görevlendirmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Ortasahada yaşanan sakatlıklar sonrası çözüm arayışında olan Kocaman'ın ilk etapta Meireles, Selçuk ikilisini önlerinde ise Christian Baroni'ye forma vermeyi düşündüğü ancak sakatlığını atlatan Sezer Öztürk'e de hazır ol talimatı verdiği gelen haberler arasında.

Öte yandan Avrupa Ligi Çeyrek Finalinde perşembe günü oynanacak Lazio maçının biletleri de satışa çıktı Taraftar Kart ve Kongre üyeleri için internet üzerinden satılan biletler 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren genel satışa sunulacak.

100 ile 315 TL arasında değişen fiyatlardan satışa sunulan biletlere yoğun bir talep olduğu ve sarı lacivertli taraftarların kısa sürede biletleri tüketmesinin beklendiği açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:48

İLGİLİ HABERLER