Asayiş
  • 20.11.2006 19:39

FUHUŞ SIRASINDA BASILDILAR!..

KADİR YEŞİL
UŞAK  - Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, haklarında "Fuhuş için kadın tedarik etmek ve satmak" suçlarından defalarca yasal işlem yapılan 2 şahsa yönelik operasyon düzenledi.


Edinilen bilgiye göre polis ekipleri, aldıkları ihbar üzerine, R.T. (28) ile H.Ç. (32) isimli şahısların ikametlerine fuhuş yapıldığı esnada baskın yaptı.

Şahıslardan H.Ç.'nin ikametinde yapılan aramada S.O. (23), Ş.A. (30) ile Azerbaycan uyruklu S.E. (34) isimli bayanlar, çeşitli suçlardan sabıkalı T.K. (30), Ö.S. (30) ile M.K. (22) isimli şahıslar gözaltına alındı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 8 adet dolu fişek ele geçirildi. Ayrıca R.T.'nin evinde yapılan aramada Gürcistan uyruklu M.K. (40), Azerbaycan uyruklu S.G. (44) isimli bayanlar ile S.A. (52) isimli şahıs yakalandı. S.O. isimli bayanın Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü'nce kayıp olarak arandığı, Azerbaycan uyruklu S.G.'nin ise vize ihlalinden arandığı tespit edildi.


Gürcistan uyruklu M.K. Artvin İli Sarp Kara Sınır Kapısı'na, Azerbaycan uyruklu S.E. ile S.G. isimli bayanlar da Iğdır İli Aralık İlçesi Dilucu Kara Sınır Kapısı'na sınır dışı edilmek üzere teslim edildi. Şüphelilerden H.Ç. ile R.T. ise, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. M.K. isimli şahıs serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:05

İLGİLİ HABERLER