Spor
  • 28.3.2013 21:03

Galatasaray'a meydan okudu

Ara transferde Fenerbahçe'ye geri dönen Reto Ziegler, şampiyonluk yarışında Galatasaray'a meydan okudu.Fenerbahçe'nin İsviçreli futbolcusu Reto Zeigler, kulübün resmi televizyonuna önemli açıklamalar yaptı. Kupayı ezeli rakipleri Galatasaray'ın elinden almak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Ziegler, şampiyonluğu kazanıp sonuna kadar kutlamak istediklerini ifade etti. Fenerbahçe'de tek hedefin şampiyonluk olduğunu ifade eden İsviçreli futbolcu " Fenerbahçe formasını giyen bir futbolcu için zorunluluktur bu. Lig devam ediyor, zorlu maçlar devam ediyor, sahada konuşacağımız günler geliyor. Şampiyonluk şansımız var." dedi.

Aykut Kocaman'ın kendisini yakından tanıdığını ifade eden Ziegler, "Hocamız beni çok iyi tanıyor özelliklerimi biliyor. Benim her zaman için şut atmamı istiyor. Antrenmanlarda da çok sık çalışıyoruz. En kısa zamanda gol atmak istiyorum.Büyük takımlarda her pozisyon için bu tarz bir rejabet olur. Bu çok normal. Ben elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak için sahaya çıkıyorum. Hocalar karar verir. Biz de sonuna kadar Hasan Ali ile hocamızın kararlarına saygılıyız."

"Lazio saygı duyulması gereken bir ekip"
UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Lazio ile oynayacakları maçları da değerlendiren tecrübeli savunma oyuncusu şunları söyledi: "Lazio her zaman için Serie A'da ilk 5 içindedir. İzlediğim kadarıyla lige çok iyi başladılar. Şimdilik biraz daha aşağı iniyor gibi gözükseler de her zaman çok saygı duyulmasi gereken bir ekip. Kurada onları çektiğimiz için mutluyum. Fenerbahçe olarak Lazio'yı eleyeceğimizi düşünüyorum. Özellikle İtalyan takımları çok organize takımlardır. Rakip takımları çok iyi etüt ederler, çalışırlar. Sahada da çok akıllı davrandıklarını söylemek istiyorum. Hakemi etki altına almak rakibi kızdırmak gibi. O yüzden sakin olmamız lazım her iki maçta da. Bu sezon Avrupa Ligi'nde nasıl oynadıksak, Lazio maçlarında da aynı futbolu devam ettirmeliyiz."
 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:48

İLGİLİ HABERLER