Spor
  • 17.10.2023 13:28

Galatasaray'da Victor Nelsson'a bir talip daha!

Geride kalan sezon Galatasaray forması ile tüm dikkatleri üzerine çeken genç savunmacı Victor Nelsson, bu sezon Davinson Sanchez transferiyle gözden düştü. Danimarkalı yıldıza bir talip daha çıkarken bonservis bedeli de belli oldu.

Geçen sezon sergilediği performansla takımın vazgeçilmez futbolcusu haline gelen Victor Nelsson, sezon başında Davinson Sanchez'in takıma katılmasıyla süre bulamaz oldu. Danimarkalı yıldız ülkesinin basınına yaptığı açıklamada yedek kalmaktan memnun olmadığını ve sözleşme uzatmayacağını belirtmişti. 25 yaşındaki futbolcuya bir talibin daha çıktığı öğrenildi.

GEÇEN SEZON SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU 
Galatasaray'ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta başrol isimler arasında Victor Nelsson da yer aldı. 24 yaşındaki stoper, Okan Buruk'un savunmadaki banko yıldızı oldu. Victor Nelsson, 2022-2023 sezonunda 35 resmi maçta forma şansı buldu. Danimarkalı stoper bu müsabakalarda savunmadaki başarısının yanı sıra 1 gol ve 1 asist üretti.
FULHAM TALİP ÇIKTI 
Takvim'de bulunan habere göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, 24 yaşındaki savunma oyuncusu ile yakından ilgilendiği ve genç futbolcu için Ocak ayında teklif yapmayı düşündüğü öğrenildi. Galatasaray yönetiminin Danimarkalı futbolcu için 15 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis beklentisinin bulunduğu ve bu rakamın altına oyuncuyu göndermeye sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

TOTTENHAM VE SEVILLA DA İSTEMİŞTİ 
Başarılı futbolcunun adı daha önce İngiltere'den Tottenham ile anılmıştı. Nelsson ayrıca, geçtiğimiz hafta verdiğimiz röportajda yaz transfer döneminde Sevilla'nın ilgisi olduğunu da itiraf etmişti.

FLAŞ AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Son haftalarda formasını Davinson Sanchez'e kaptıran Victor Nelsson, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini reddettiğini söyledi. Manchester United maçında oynamadığı için çok sinirlendiğini ve hayal kırıklığına uğradığını bildiren başarılı stoper, "Üç maçtır yedek kulübesinde oturuyorum" ifadelerini kullandı. Neden yedek kaldığını teknik direktör Okan Buruk'la konuştuğunu söyleyen Nelsson, "Sanırım bu onunla benim aramda kalacak" dedi. 24 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istediğini ancak kendisinin bunu reddettiğini bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 17.10.2023 13:33

İLGİLİ HABERLER