Spor
  • 2.11.2014 12:29

Galatasaray'dan radikal Sneijder ve Muslera kararı

Eski Başkan Ünal Aysal'ın "Çilek" diye tabir ettiği transferlerden biri olan Wesley Sneijder'in sözleşmesinde bulunan yıllık ücreti fazla bulanDuygun Yarsuvat bu konuyu çözmek için kolları sıvadı.

İNDİRİME GİTMESİ İSTENECEK

Galatasaray'dan yıllık 3.2 milyon Euro ve maç başı 25 bin Euro kazanan Sneijder içinAbdürrahim Albayrak'ın futbolcu ve menajeriyle görüşeceği ve ücretinde indirime gitmesi istenecek.

SATILIK LİSTESİNE KONULABİLİR

Şu anda Galatasaray'dan 3.3 milyon Euro garanti para ve maç başına 20 bin Euro kazananMuslera'dan büyük oranda bir indirim yapması istenecek. Bu iki futbolcuyla yapılan görüşmelerden sonra yönetim olumlu bir geri dönüş yapamazsa B planını devreye sokmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde alınacak sonuçlar sonrası gruplardan çıkılması durumunda futbolcularla sezon sonuna kadar devam etmesi beklenen yönetimin aksi durumunda bu iki futbolcuyu satılık listesine koymaya hazırlanacak.

FIFA İLE TERS DÜŞMEK İSTENMİYOR

Kadrosunda yıldızlar barındıran Galatasaray'ın bir yandan da gözü kulağı FIFA'da. Özellikle Finansal FAIR-PLAY konusunda çok katı olan FIFA ile ters düşmek istemeyen Galatasaray bu iki yıldızı yüksek bonservis bedeliyle satıp yüklü bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Şu anda tüm takıma yıllık 129.9 milyon lira ödeme yapan Sarı-kırmızılılar'ın yüksek maliyetleri nedeniyle Melo ve Hamit'le de indirim konusunda bir görüşme yapması bekleniyor.

Kaynak : Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:36

İLGİLİ HABERLER