Gündem
  • 10.10.2007 16:29

GÜL'ÜN KIZININ DÜĞÜNÜNE HANGİ LİDERLER KATILMIYOR?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kızı Kübra Gül’ün Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü yapılacak düğününe çok sayıda siyasetçi katılacak. Bayramı seçim bölgelerinde, memleketlerinde ya da Ankara’da geçiren çok sayıda bakan ve milletvekili, Gül’ün düğünü için bayramın üçüncü gününde İstanbul’da olacak.
      Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, bayramın birinci gününü Ankara’da geçirdikten sonra ikinci günü düğün için İstanbul’a geçeceği öğrenildi.
      Cumhurbaşkanı Gül’ün kızı Kübra Gül’ün düğünü, bayramın üçüncü günü İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Düğüne, başta AKP’liler olmak üzere çok sayıda eski ve yeni milletvekili ile siyasi katılacak. Bakanlar da bayram programlarının son gününde İstanbul’a geçerek Gül’ün düğününe katılacak.
      TBMM Başkanı Köksal Toptan da düğüne katılmadan önce, bayramın ilk iki gününü seçim bölgesi Zonguldak’ta geçirecek. Başbakan Erdoğan ise bayramda İstanbul’da olacak ve pazar günü Kübra Gül’ün düğününe katılacak. Kübra Gül’ün düğünü için davetiye gönderilen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ise düğüne katılmayacağı öğrenilirken, düğün için bazı CHP’li milletvekillerinin de davet edildiği bildirildi. Kübra Gül’ün düğününe MHP lideri Devlet Bahçeli ve DTP Grup Başkanı Ahmet Türk de davet edildi ancak Bahçeli ve Türk’ün düğüne katılıp katılmayacağı netleşmedi.
      Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER