Spor
  • 23.2.2008 00:00

GÜVENÇ HOCA PATLADI: 'PES YANİ!..HAKEM HEP SAATİNİ GÖSTERDİ YENİ ALDI HERHALDE!..'

Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ın futbolcuları maçtan en az 10 dakika çalmalarına rağmen hakem maçı sadece 3 dakika uzattı. Bunu anlamıyorum. Pes Yani!" dedi.

Kurtar'ın maç sonrasında yaptığı açıklamalar şöyle:

"Burada maç hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Beşiktaşlılar, 10 dakika maçtan çaldılar; ama hakem sadece 3 dakika uzatma gösterdi. Bunu  anlayamıyorum. Maçta bir de penaltımız vardı. Christian'ı gözümün önünde ittiler. Hakemler otomatiğe bağlamışlar... 3 dakika uzatma. Ben bu kadar müsamaha görmedim, söyleyecek söz bulamıyorum. Pes yani!."

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçı kaybettikleri için üzüntülü olduğunu belirterek, "Futbolcularım çok iyi mücadele etti ve ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Özellikle ikinci yarıda çok gol pozisyonuna girdik. Verilmeyen penaltımız var. Yediğimiz ilk golde hakem taç atışını 2 defa tekrarlattı. Hakemi ikaz ettik, ancak sonuç alamadık. En az 10 dakika kayıp zaman olmasına rağmen, hakem maçı 3 dakika uzattı. Ali Tandoğan'ın oyundan çıkması 2 dakika sürdü. Her aut ve her duran top atışı böyle oldu. Bu kadarı da olmaz. Hakem hep saatini gösterdi. Yeni aldı herhalde. Onun saatini görmek istiyorum" dedi. 

Kurtar son olarak da, "Yusuf'u aradık ama futbolcularımın bugünkü performansından memnunum" dedi.

 
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:44

İLGİLİ HABERLER