Yaşam
  • 6.1.2005 06:02

GÜZİN ABLA TACİZE UĞRAYAN BİR ERKEĞE NASIL CEVAP VERDİ?

Sevgili Güzin Abla, bu mailimi patron tacizinden yakınan hanımlar okusun isterim. Türkiye’nin tanınmış üniversitelerinden birinden mezun, yurt dışında master yapmış bir gencim.

Bir yıldır tanınmış bir firmada halkla ilişkiler sorumlusu olarak görev yapıyorum. Firmanın müdürü yakın aile dostumuz. Ben bekar evinde kaldığım için beni ara sıra yemeğe davet ederlerdi. Bir akşam kapım çalındı ve açtığımda müdürün karısı karşımdaydı. ‘Sana yemek getirdim’ diyerek içeri girdi.

Birlikte yemek yerken bana elle tacize başladı. Güzel bir kadındı ve kendime hakim olamayıp bir hata yaptım. Daha sonra çok pişman oldum. Çok sevip saydığım biri olan müdürüme bunu yapmamalıydım.

Kadın beni arayıp tekrar birlikte olmak istediğini söylediğinde, reddettim. Ama istediğini yapmazsam kocasına, onu taciz ettiğimi anlatacağını ve beni işten kovduracağını söyledi. Çaresiz, beraber olmaya devam ettim. En korkuncu ise çektiğim vicdan azabıydı. Bu durum hala devam ediyor ve ben müdürümün yüzüne bakamıyorum.

Bana iftira atarsa işten kovulmakla kalmam, aileme de rezil olurum.

<ı>RUMUZ: SEKS KÖLESİ

Aman oğlum, bu kadar eğitimli bir gençsin, bu ne korkaklık böyle? Kolay mı, bu şekilde iftira atmak.

Senin apartmanına gelirken, onu hiç gören olmuyor mu?Geleceği akşam bir arkadaşını da çağır ve onunla karşılaşsın, şahit olsun. Ailen yok mu, gelsinler, onu görsünler. Asıl o evli bir kadın, rezil olmaktan korkmaz mı?

İstesen mutlaka bir çözüm bulursun. O evden taşınırsın, hatta el altından başka bir iş ararsın. Yoksa bu durum senin de hoşuna mı gidiyor?

 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:35

İLGİLİ HABERLER