Spor
  • 14.6.2010 12:02

İLGİNÇ BULUŞMADA AZİZ YILDIRIM VE ADNAN POLAT NE KONUŞTU?

KOCAELİ - Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, öncelikli olarak yaptıkları planlamada, orta sahaya defansif üst düzey iki oyuncu almak istediklerini söyledi.

Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru'nda gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası final yarışlarına katılan Polat ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, protokol tribününde bir araya geldi.

Transfer sezonundaki gelişmelere de değinen Polat, öncelikleri arasında orta sahaya bir iki futbolcu transfer etmelerinin yer aldığını ifade etti.

Orta sahaya transfer yaptıktan sonra diğer mevkilere ihtiyaç duyulursa yeni transfer yapabileceklerine işaret eden Polat, şunları söyledi:

''Ama şu an yok. En fazla herhalde iki oyuncu alabiliriz, ama transferde bu dönemlerde birçok şey olabiliyor. Cazip teklifler olabiliyor. Gelen ve giden olabiliyor. Öncelikli olan, bir an evvel yapmış olduğumuz planlamada orta sahaya defansif anlamda üst düzey iki oyuncu almak. Adaylarımız var, onlarla da görüşmelerimiz sürüyor. Biz bir futbolcu veya kulüple görüşmüyoruz, aynı anda 7-8 futbolcu ve kulüple görüşüyoruz.''

Galasataray'ın daha önceki sezonlarda yıldız futbolcuları transfer etmesinin hatırlatılması üzerine Polat, ''Yıldız anlayışınıza bağlı. Senin veya benim yıldız anlayışım farklıdır. Benim için en ideali yıldızı transfer etmek değil, yıldızı yaratmak önemli. Keşke böyle genç futbolcuları bulup da yıldızları yaratabilsek. İsim olarak hiçbir şey söylemem'' dedi.

Final yarışmalarını izleyen Aziz Yıldırım, gazetecilerin açıklama isteklerini geri çevirdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:58

İLGİLİ HABERLER